Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Så är det ja! Ägg har man i norska våfflor. Jag äter ju varken grädde eller ägg och har inte ägt ett våffeljärn på flera år så jag vet egentligen inte vad jag pratar om.Frasvåfflor görs enligt ett heligt handskrivet recept från min mormor: vispa grädde, rör ner mjöl och kranvatten, grädda. De håller sig frasiga i en vecka.
Grädde måste man köpa och vispa ändå eftersom det är gott att ha på våfflorna. Kranvatten finns förhoppningsvis hemma.
Jag måste nog äta våfflor snart..
Skaffa ett sånt där i gjutjärn som du kan bära med dig och använda över öppen eld
(@Trani - du har alldeles för lite respekt för ryssen alltså! Antar att du inte ens har bunkrat upp med krigsrussin?! )
Skaffa ett sånt där i gjutjärn som du kan bära med dig och använda över öppen eld
(@Trani - du har alldeles för lite respekt för ryssen alltså! Antar att du inte ens har bunkrat upp med krigsrussin?! )
Bara fördelar alltså!Ett sådant våffeljärn kan man dessutom slå i huvudet på ryssen
Ett sådant våffeljärn kan man dessutom slå i huvudet på ryssen
Jag tycker bästa behandlingen av rå kål är att strimla tunt, sedan salta och låta dra en kvart och därefter krama ut all vätska noggrant (starka nypor är en fördel).Rödkålen fattar jag inte. Hur kunde den bli så god? Rå? Hastigt förvälld?
Snabbpicklad?Kafélunch som.bestod av ovanligt god linssoppa och en salladsbuffé med bland annat bönsallad, goda oliver, hummus, strimlad rödkål.
Rödkålen fattar jag inte. Hur kunde den bli så god? Rå? Hastigt förvälld?
Och BLÅBÄRSSCONES. Jag åt två stycken. Underbart.
VÅGA VÄGRA LCHF!
Ser riktigt trevligt ut @athena_arabians !!
Här blev det öl-AW, följt av plockmat. De svindyra oliverna är verkligen godast!