AgentCarter
Trådstartare
Jag har bara kopierat mitt recept rakt av, så skyller på den personenFörlåt men nu kan språkpolisen i mig inte sitta på händerna längre, det stavas majonnäs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag har bara kopierat mitt recept rakt av, så skyller på den personenFörlåt men nu kan språkpolisen i mig inte sitta på händerna längre, det stavas majonnäs.
Se där, ännu ett minus på smörgåstårtans konto.
Man ska inte äta sådant man inte kan stava till. Chevréééééééé
Jag är född 85 och älskar en bra smörgåstårta. Absolut ingen frukt!
Lax, räkor, tonfisk och ägg, nomnom!
Det brukar det säkert. Ring runt till begravningsbyråerna och frågaMen det brukar väl inte vara chèvre på smörgåstårtor?
Men det hade ju i så fall varit mycket förlåtande. Allt annat kan ju pillas bort!
Det är samma sak!@mandalaki Både språkpolis och chèvrepolis?
Det brukar det säkert. Ring runt till begravningsbyråerna och fråga
Jag fick googla, men hittade inte så mycket. Dock några! Det här var ju ett utmärkt sätt att förstöra chèvre på: http://www.polarbrod.se/recept/smorgastarta-vegetarisk/
Det ser ut som en riktigt hiskelig smörgås faktiskt. Ägg, chèvre och sharonfrukt i samma tugga.
Mer språkpoliseri: detta jävla nomnom som sprider sig om ett virus! Vad är det för fel på namnam eller mums?
Slutsats: de som gillar smörgåstårta kan inte svenska
Mer språkpoliseri: detta jävla nomnom som sprider sig om ett virus! Vad är det för fel på namnam eller mums?
Slutsats: de som gillar smörgåstårta kan inte svenska
Du glömde dekoren med vindruvor, oliver och tomat.
Så recept räknas inte om de inte är äckliga?Fast dessa räknas typ inte, deras smaker passar ihop och gifter sig väl med varandra.
Jag tänker mer på de klassiska sorterna som t.ex. den här
Lyxig (jaaaa!!!) krämig smörgåstårta
Lager 1
500 gram formfranska
100 gram Bredbar Leverpastej
2 dl Creme fraiche
1 dl majonäs
350 gram Mimosasallad
180 gram herrgårdsost
Lager 2
500 gram formfranska
2 dl Creme fraiche
1 dl majonäs
4 st ägg
40 gram röd stenbitsrom
100 gram crabsticks
100 gram räkor, skalade
Enligt mig vore det en lyx att slippa äta den
Och osten. Jag älskar ost. Men färdigskivad plastost rullad i käcka rullar med en jävla cocktailtomat i änden? Omgiven av kokt skinka (förslagsvis i rullar eller som rosor. Skinkrosor.) och en carambole på toppen. Och isbergssallad. ÄTER folk det?? När det finns ruccola, babyspenat, rosésallad mm. Alla oändligt mycket piffigare.
Jag hävdar att smörgåstårtan är ett uttryck för folk som inte fick leka som små och därför har ett tvingade behov av rulla saker.
ABF: vill du dekorera som ett proffs? Kom till Majsans smörgåstårtekurs och lär dig göra leverpastejsfluff som ett vilddjur! Vi vältrar oss i plastost, majonnäs och torkad dill. Lär dig placera en oliv mellan skinkorna, en tomat bredvid en räka med fingerspitzgefühle! Vill du slå på stort har vi carambole att toppa din tonfisk-skinkdröm med. Kursen avslutas med att alla får en cd-rom skiva med 500 bilder att Spamma sociala medier med.
Jag tycker om smörgåstårta. Från rätt ställe...
Det är inte så många som duger alltså
Det ska vara rätt balans i den och lagom av allt! Rörorna är a och o.
Absolut inte för torr heller, stått för kort tid innan ätning/ förr torra röror.
Absolut inte för blöt, för rinniga röror ihopkrupen stått 'för länge'.
Den vi gör på mitt jobb är typ fantastiskt även de tre varianterna vi gör mot den klassiska.
Den man köper på mataffären, ne, då kan jag lika gärna bre en god smörgås
Jag kan äta om jag blir bjuden men skulle aldrig köpa en sån själv.
Fast få kan ju göra landgång!Det bästa alternativet är ju egentligen landgång, som man bara får på begravningar tyvärr. För jag gillar ju det mesta pålägg, bara inte i samma tugga. Landgång får jag skära bitar av och äta lite i taget. Det är gott!