_Elly_
Trådstartare
Det låg på /frukost, kollade x antal ggr även idagJag hittar inget på hemsidan om att det ska finnas glass på frukosten. Var såg du det?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det låg på /frukost, kollade x antal ggr även idagJag hittar inget på hemsidan om att det ska finnas glass på frukosten. Var såg du det?
Ok, om man tycker att mcds glass är okej i övrigt så var den svingod, skulle kanske ha lagt till detVa? Den var ju fullständigt smaklös! Jag pallade inte ens äta upp den. Såsen var ok men glassen ett skämt.
Vad bra, då behöver jag med andra ord inte pröva fler av McD:s glassar.Ok, om man tycker att mcds glass är okej i övrigt så var den svingod, skulle kanske ha lagt till det
Jag hittar inget om det. Varken på hemsidan eller i appen.Det låg på /frukost, kollade x antal ggr även idag
Inte jag heller nuJag hittar inget om det. Varken på hemsidan eller i appen.
Du undrar man ju varför de inte har två stycken som de kan köra i skift.3-4 timmar ungefär.
Att behöva rengöra en kanske räckerDu undrar man ju varför de inte har två stycken som de kan köra i skift.
Vissa restauranger har det och då kan man köra dom i skift såklart. Men de allra flesta har bara plats med en.Du undrar man ju varför de inte har två stycken som de kan köra i skift.
Kan lova att ALLA restauranger gärna hade haft två, iaf på sommaren och det hade inte förmultnat.Att behöva rengöra en kanske räcker
Tänk dig att ha en stående så att resterna i den förmultnar medan den andra används .. Det är nog inte särskilt ofta som man behöver använda båda två, inte effektivt i längden gissar jag.
För en restaurangkedja som tjänar typ 21 biljoner per år så borde 250k inte kännas så besvärligt...Kan lova att ALLA restauranger gärna hade haft två, iaf på sommaren och det hade inte förmultnat.
Dock en plats- och kostnadsfråga då en sån där apparat kostar över 250k.
Pengar är allt vet du. Nöjda gäster och anställda kommer längst ner.För en restaurangkedja som tjänar typ 21 biljoner per år så borde 250k inte kännas så besvärligt...
I know såg igår på youtube där amerikaner reagerade på sanningar om USA, och bland annat så nämnde en video just Mcdonalds och nämnde då deras vinst (därav summan som jag tror att jag minns korrekt) - och jämförde deras anställdas lön och rättigheter i USA och Danmark.Pengar är allt vet du. Nöjda gäster och anställda kommer längst ner.
Nej, de ska ju användas i skift. När maskinen väl är rengjord så blandar du inte i något förrän det är dags att köra igång den för att den andre ska rengöras. Men det är väl som Mysboll påpekar platsbrist som gör att inte alla har det. Det borde dock vara självklart för alla nybyggen att ha plats för två kan man tycka!Att behöva rengöra en kanske räcker
Tänk dig att ha en stående så att resterna i den förmultnar medan den andra används .. Det är nog inte särskilt ofta som man behöver använda båda två, inte effektivt i längden gissar jag.
SnarareNej, de ska ju användas i skift. När maskinen väl är rengjord så blandar du inte i något förrän det är dags att köra igång den för att den andre ska rengöras. Men det är väl som Mysboll påpekar platsbrist som gör att inte alla har det. Det borde dock vara självklart för alla nybyggen att ha plats för två kan man tycka!
Men oj vad lång tid. Vad är det ”man” gör för att få ren den? Är det något rengöringsprogram eller står någon och rengör den för hand? Blev orimligt nyfiken på glassmaskinsrengöring nu. Berätta allt!3-4 timmar ungefär.
Man tömmer först maskinen och sköljer genom den med varmt vatten. Sen plockar man ur alla små och stora delar som har kontakt med glass/shakemixen så ska alla delar diskas. De flesta måste diskas för hand. Skrubba rent själva maskinen (bara detta kan ta två timmar om det vill sig illa) och diska allt till alla tillbehör/såser osv. Sen sätta ihop allt på rätt sätt igen och smörja vissa delar. Fylla på lite mix för att se så det är tätt (annars får man plocka isär allt igen). Förhoppningsvis fungerar allt och då är det bara att fylla upp mix i båda behållarna och alla såser osv. Klart!Men oj vad lång tid. Vad är det ”man” gör för att få ren den? Är det något rengöringsprogram eller står någon och rengör den för hand? Blev orimligt nyfiken på glassmaskinsrengöring nu. Berätta allt!
Jäklar vilket bök!Man tömmer först maskinen och sköljer genom den med varmt vatten. Sen plockar man ur alla små och stora delar som har kontakt med glass/shakemixen så ska alla delar diskas. De flesta måste diskas för hand. Skrubba rent själva maskinen (bara detta kan ta två timmar om det vill sig illa) och diska allt till alla tillbehör/såser osv. Sen sätta ihop allt på rätt sätt igen och smörja vissa delar. Fylla på lite mix för att se så det är tätt (annars får man plocka isär allt igen). Förhoppningsvis fungerar allt och då är det bara att fylla upp mix i båda behållarna och alla såser osv. Klart!
Väldigt enkelt beskrivet då.
Detta ska göras var fjortonde dag, dock så händer det ofta på somrarna när den går på högtryck att maskinen ”fryser” och då kan man behöva göra detta varje dag.
Annars så pastöriserar maskinen varje dag. Dvs värmer upp mixen som är i maskinen och sen kyler ner den. Även detta tar 3-4h och har man otur så hakar den upp sig (oftast att den inte blir kall nog) så då får man starta om den manuellt och vips så har man varken glass eller shake förrän efter lunch..
Plus dom där tillfällena när den bara vägrar skicka ut någon glass utan någon som helst anledning. Helvetesmaskin!