Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jätteonödigt. Jag använder oftast smör, men det finns faktiskt något recept där jag föredrar margarin istället. I ett fb-inlägg nyligen gick det också så långt att man diskuterade vilket smör som var bäst. Jag är tämligen säker på att de flesta människor inte skulle känna någon som helst skillnad i ett blindtest....Nej men precis, andra får göra som de vill. Såg ett inlägg på fb där kommentarerna bombarderades av usch och fy för att op använt margarin i ett recept Så onödigt.
Nej men precis, andra får göra som de vill. Såg ett inlägg på fb där kommentarerna bombarderades av usch och fy för att op använt margarin i ett recept Så onödigt.
Exakt, man vet inte anledningarna bakom heller. Jag har fått lära mig baka på mjölkfritt i och med sonens allergi och det innebär margarin.
Jätteonödigt. Jag använder oftast smör, men det finns faktiskt något recept där jag föredrar margarin istället. I ett fb-inlägg nyligen gick det också så långt att man diskuterade vilket smör som var bäst. Jag är tämligen säker på att de flesta människor inte skulle känna någon som helst skillnad i ett blindtest....
JohodåJätteonödigt. Jag använder oftast smör, men det finns faktiskt något recept där jag föredrar margarin istället. I ett fb-inlägg nyligen gick det också så långt att man diskuterade vilket smör som var bäst. Jag är tämligen säker på att de flesta människor inte skulle känna någon som helst skillnad i ett blindtest....
I bakning skulle jag nog inte känna skillnad men absolut i matlagning. Det är nästan omöjligt att få tag på specialsmör i Sverige men jag har haft förmånen att jobba bredvid ett mejeri (tyvärr nedlagt numera ) som gjorde eget smör. Där var det absolut skillnad på smaken jämfört med vanligt svenskt smör.
Edit: Jag bakade inte på det smöret... för det var absolut en skillnad i pris också