HejVisa bifogad fil 13702
Här är min lunch som strax ska in i ugnen. Toppas sedan med rucola och rostade mandelstift (i brist på pinjenötter ).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
HejVisa bifogad fil 13702
Här är min lunch som strax ska in i ugnen. Toppas sedan med rucola och rostade mandelstift (i brist på pinjenötter ).
Så gott det ser ut! Har du stekt de svarta bönorna?
Idag äter jag chiapudding och finncrisp med hummus och äpple till frukost, till lunch blir det sötpotatis med en risoni- aubergine och svampröra.
Har köpt så goda lins- och bönbiffar, fyra st för 38 kr. Är det värt besväret och ev. ekonomisparande att göra egna?
Tycker också det är lite dyrt men är lite tveksam till att jag kan tillaga något lika gott..Tycker det lät dyrt!
Man kan ju göra betydligt fler billigare hemma
Jag råkade bjuda hem gäster på grillning imorgon. Har ingen direkt plan, men tänker lax åt pescetarianerna, majskolvar och zucchini åt alla som vill ha samt - tadaa! - en grillad potatissallad. Vad ska jag ha i den tycker ni? Små potatisar, lite sparris, körsbärstomater och rödlök var det som spontant dök upp. Men det kanske finns mer spännande saker?
Och hur var det nu med grillad vattenmelon? Hiss eller diss?
Kapris är gott i potatissallad tycker jag!
En kompis tipsade om att grillad ananas är jättegott också
Jag har till och med en ananas som måste användas!
Perfekt! Jag skulle nog servera med glass.. gud vad hungrig jag blev nu
Och hur var det nu med grillad vattenmelon? Hiss eller diss?
Det konstiga med din bild är att det ser ut som maten ligger direkt på bord eller köksbänk .Visa bifogad fil 13864
Det kan inte bli vackert varje gång kokbokens bild till höger, begriper inte hur deras haricot verts behöll den gröna färgen efter att ha kokats i ättikslag mina blev kamouflage-bruna... nåja, fult får det vara så länge det är gott, och det var det.