Vi får ge oss ut på falafel-jakt framemot våren?
Ja! Behövs licens?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vi får ge oss ut på falafel-jakt framemot våren?
Ja! Behövs licens?
Älskar ginbarer! Älskar gin! Är det något nyöppnat i Malmö, eller? Jag planerar redan inför mitt nästa besök...Jag åt torsk igår, med ångad broccoli, kokt potatis och fänkålssås. Såsen blev inte lika god som den brukar, vet inte vad som gick fel. En caprese till förrätt. Sedan drack jag svingoda drinkar på skybaren, och på en ginbar! GINBAR!!
Vi fick haggis-stoppad kyckling till lunch första dagen på mitt första jobb i Skottland. Jag var helt övertygad om att det var tapenade i och är såhär i efterhand oerhört glad att jag inte sa det högt... Jag har för övrigt lite svårt för haggis eftersom jag vet vad det är (jag är lite löjlig på det viset) men gillar den vegetariska varianten!På tal om mage så har jag ätit haggis och det är inte alls oävet. Den är ju fylld dock så inte riktigt samma sak som en soppa där det flyter omkring läskiga grejer...
Älskar ginbarer! Älskar gin! Är det något nyöppnat i Malmö, eller? Jag planerar redan inför mitt nästa besök...
Dinkel och quinoabiffar med ris och fetaostkräm blev dagens middag.
Till det en (god) sallad (för det var nödvändigt att den var det enligt receptet)
Och ja, förutom att smeten var värdelös utan lite kompletterande ströbröd och ett extra ägg samt att jag visst glömde salta och peppra så var det gott. Väldigt snälla smaker men jag hade inte förväntat mig något annat
Ja men precis! Jag kände pressen och behövde inte bara servera med en god sallad utan skulle dessutom använda en god (!) fetaost till cremen. Att inte jag fick prestationsångest av det liksom?!Älskar när det står så i recept. "Men vafan! Jag vill ju servera med en ÄCKLIG sallad!"
Apstressigt ju! Hur ska man veta vilken fetaost som är god?!Ja men precis! Jag kände pressen och behövde inte bara servera med en god sallad utan skulle dessutom använda en god (!) fetaost till cremen. Att inte jag fick prestationsångest av det liksom?!
kag känner mig iofs snarast lite KRÄNGT av att receptet tror att jag är så dum att jag kört äcklig fetaostApstressigt ju! Hur ska man veta vilken fetaost som är god?!
Varför står det inte tex "alldaglig sallad med en slumpmässigt vald fetaost"?
Apstressigt ju! Hur ska man veta vilken fetaost som är god?!
Varför står det inte tex "alldaglig sallad med en slumpmässigt vald fetaost"?
Ja, ska man döma av hur de flesta måltider ser ut, så bör ju den typen av recept vara rena storsäljarna!... som är ett mycket troligt scenario dessutom