Gjorde pastasallad med väninna igår. Utöver pasta var det diverse grönt, cocktailtomater, physalis, lufttorkad skinka, milanosalami och fetaost. Verkligen gott! Hon hade ett knep som innebar att röra ner en burk lätt-crème fraiche parmesan/vitlök i pastan och det funkade väldigt bra, jag trodde det skulle bli kleggigt men icke.
Äppelpannacotta efter med kardemummacrisp (som inte var så krispigt men riktigt gott) och äpplen som jag sjöd i koncentrerad äppeljuice med chili och lite socker. Mums! Men pannacottan var lite för fast tycker jag, trots att jag drog ner rejält på gelatinet. Men då vet jag till nästa gång!
Torkade äpplen i ugnen igår också förresten, oj vad gott det blev! Fyra timmar i ugnen på 70 grader, ungefär. Så lät jag dem stå över natten efter att jag stängde av ugnen.
Testar nu med bananer och en gigantisk jordgubbe (lite lägre värme), funkar det lika bra blir jag överlycklig!
Ikväll ska jag testa belugabolognesen som hyllas här, till färsk pasta