Jag ÄLSKADE burkmajs när jag var liten! Erbjud det, för guds skull!
So I did.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag ÄLSKADE burkmajs när jag var liten! Erbjud det, för guds skull!
Är DUFVAN färgblind?Vardagsmagi: fick nästan all guacamole för mig själv. Mycket mystiskt ända tills DUFVAN undrade vad det var i skålen. Hen trodde jag åt senapssill till tacosen och då jag är VÄLSIGNAD fann hen det bäst att inte ifrågasätta min mentala hälsa...
Är DUFVAN färgblind?
Åh, så ROMANTISKT!Candle light supper, darling
Åh jag vill så himla gärna prova Pinchos när jag är hemma över jul! Var lite tveksam till om det verkligen är så bra som alla säger eller om det är lite "hypat" liksom, men jag litar på ditt omdöme och ska definitivt se till att släpa mig ditt i mellandagarna eller något. Yum!Jag var alltså på Pinchos igår och vilken underbar upplevelse det var, alltså! Supergod mat och jag fick äntligen chansen att prova Petters alkoholfria bubbel, Plex heter det - jag har varit nyfiken länge, men jag köper liksom inte en hel flaska för det orkar jag inte dricka på en kväll och jag har inte haft gäster där bubbel har varit ett naturligt inslag. Så att säga. Men det kan rekommenderas, till folk i VÄLSIGNAT tillstånd till exempel, eller sådana som bara inte vill dricka alkohol (kanske av skräck för att bli som @Petruska s middagssällskap häromdagen). All mat var också god, särskilt sötpotatispommesarna. Och alla goda små dippsåser!
Idag är det full fart. Mina föräldrar kommer på lite lunch om en dryg timme, jag har tagit fram paj med grönkål och julskinka ur frysen. Det var det eller smörgåsar och jag vill nog ha något varmt.
Ikväll kommer min bokcirkel hem till mig på adventsmys och diskussion av Bukowski. En fantastisk paradox! Jag gör små laxrullar och skinkmackor på danskt rågbröd och en liten sillröra i krustader... och så har jag tagit fram saffransbullar med mandelmassa i, pepparkakor blir köpe med mögelost till den som vill... saffransbiscotti har jag kvar i en burk och diverse julgodis också.
Nu på morgonen har jag chokladdoppat Mozartkulorna som jag gjorde igår, samt testat att göra polkabräck. Det är åtminstone vackert och gott är det väl garanterat, bara det stelnar på ett bra sätt så att jag kan bryta bitar!
Starta GÄRNA en tråd om din svanskota! Jag har asont i min sen åratal tillbaka. Det kommer och går.Fredag: falafelrulle på isbanan. Jag åkte skridskor(!). Inga benbrott att rapportera(men svanskotan är misstänkt öm. Går det inte över får jag väl starta en tråd om det).
Lördag: Födelsedagsbarnet för dagen är ganska trött på att fylla så nära jul och slog bakut genom att bannlysa rött och bjuda på sushi följt av somriga drinkar.
Söndag: Sån där tjatig vanlig linsgryta, fast jättegod. Timjan, vitlök, muttitomater,delikatesslinser osv.
Julen lyser med sin frånvaro.