Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
@Anna Vilken bárbècqúésås använde du till köttet? De jag prövat har smakat för rökigt, jag skulle vilja ha något neutralare.
@Anna Vilken bárbècqúésås använde du till köttet? De jag prövat har smakat för rökigt, jag skulle vilja ha något neutralare.
Och antagligen väljer du inte smokey honey-marinaden heller utan kanske hellre Icas vitlök och örter, som jag ska prova nästa gång för det lät rackarns gott.
Jag vet inte! Receptet sa så och jag var typ 18 år gammal när jag provade (jag minns det väl eftersom det var första gången mina föräldrar kom på middag efter att jag flyttat hemifrån), och sedan dess har jag liksom inte vågat mig på det igen. Men det här låter ju mycket lovande!Men varför förkoka så att de blir sladdriga??? Jag fyller dem först, enkelt - och det har alltid blivit bra. Har två favoritvarianter. Antingen parmaskinka eller grovhackade champinjoner i vitlöksost. Rejält med tomat & ostsås bara så inte sjutton behöver de förkokas. Och så mozzarella uppepå. Rulla hem ...
Aha, det lät ju bra! Du skriver påse, är det alltså pulver som man blandar med vatten? Eller i vilken hylla hittar jag den?
@Anna: Pullad någonting är jättegott (om man inte föräter sig på det då som jag med kycklingen...). Jag har gjort på skinkstek några gånger och det blev jättebra.
Ja, verkligen. Jag gillar egentligen draget nötkött bäst, men när den svenska skinksteken kostar 39:- är det ju nästan förbjudet att låta bli Men jag har ju gjort på fläsk förut också, antagligen på karré? Detta blev bättre!
Kyckling föredrar jag nog helstekt med olika saker instoppade i olika hål Men har aldrig riktigt testat pulled-variant.
"Favorit-lunchstället" gav mig matförgiftning igår - förmodligen genom den vilseledande goda laxsalladen jag beställde - och jag har alltså inte ätit särskilt mycket alls sedan igår lunch. Petade dock i mig lite yoghurt i morse och har fått behålla den, så jag tänkte försöka introducera lite "snäll" mat successivt nu under dagen. Äter en skiva lantbröd med färskost i skrivande stund och det verkar också gå bra, så jag håller tummarna för att det värsta är förbi!
Mm, det låg inte på topp 5 i listan över saker jag behöver sista veckan på kontoret före jul... Jag är dock glad att det inte visade sig vara vinterkräksjuka eller liknande, utan att det värsta som sagt tycks vara förbi. Peppar peppar!Din stackare, vad hemskt. Krya på dig
Mm, det låg inte på topp 5 i listan över saker jag behöver sista veckan på kontoret före jul... Jag är dock glad att det inte visade sig vara vinterkräksjuka eller liknande, utan att det värsta som sagt tycks vara förbi. Peppar peppar!
Jamen precis! Jag känner mig faktiskt nästan helt återställd nu, lite skakis och öm bara, men jag borde kunna jobba (och äta!) som vanligt imorgon igenDet är ju faktiskt "fördelen" med en vanlig enkel matförgiftning att den går över rätt snabbt. De två gånger jag har haft det har jag blivit bra på några dagar.
Jag tänker, eftersom det var jag som läst att det skulle förkokas i ett recept, att det är för att korta ner tiden i ugnen. Annars tror jag inte det finns några bra anledningar för det var omöjligt att fylla dem
Haha ja!! Efter att ha testat så har jag noll och inga invändningar mot ditt resonemangOch hur mycket tid sparar man då??? Hellre tio min mer i ugnen än en halvtimmes frustration...