Gör du jordnötsbiffarna själv eller köper färdiga?Ugnsbakad rotselleri, lök och potatis, jordnötsbiff, hemgjord ajvar och syrlig rödkålssallad. Lite småtråkigt, men hyfsat gott.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Gör du jordnötsbiffarna själv eller köper färdiga?Ugnsbakad rotselleri, lök och potatis, jordnötsbiff, hemgjord ajvar och syrlig rödkålssallad. Lite småtråkigt, men hyfsat gott.
Jag gör själv, med kikärtor, lite potatis(mosad), stekt lök, vitlök, spiskummin och chili. Och jordnötter, förstås. Biffar är dock inte min paradgren, så de blev ju inte fantastiska, precis. Baljväxtbiffar är svårt, tycker jag!Gör du jordnötsbiffarna själv eller köper färdiga?
Jamen det ska nog inte vara några problem serru, jag kan gott behöva äta upp mig efter nyår också! Kan ju vara kul att rumla runt bland alla andra bakfylle-offer också Tack gulliga du för att du kollade upp det åt mig!Kollade bokningen nu, 1 januari är enda dagen de kör brunch under julhelgerna @Mineur
Ikväll blir det Crème Ninon (som jag trodde hette Crème Mignon, undrar var jag fått det ifrån?!) i mitt lilla hus. Mest för att vi har en helskottas massa gröna ärtor i frysen, och så blev det en skvätt champagne över från gårdagens firande som vi kan använda. Som tillbehör tänkte jag köpa något gott färskt bröd och kanske en Boursin eller liknande på väg hem.
På tal om frysta gröna ärtor: Bör man bry sig om utgångsdatum på dem eller? Hittade en stor påse i vår "andrafrys" som vi inte använder så ofta, och de är några månader för gamla om man ska tro datummärkningen... Hur vet man om de är ok, och kan det ens bli något fel på dem ifall de varit djupfrysta hela tiden?
Pasta, med creme fraiche blandad med grön pesto och torkade tomater klippt i bitar. Lite salt&peppar och chilipeppar (sån torkad i kryddburk).
Tyvärr blev det lite mycket salt.
Tack! Älskar husmorsknep!Morötter suger upp salt om du kokar ihop det!
Partner lagar pasta arrabiata med romanesco, mycket vitlök och spenat. Parmesan till. Jag sitter i soffan och vaktar elden.
Låter som ypperlig arbetsfördelning!