Hej tråden! Jag behöver seriös hjälp!
Som notorisk "äta ute"- person uppskattar jag god mat men ehm lagar den sällan själv! Imorgon har jag dock råkat bjuda folk på middag och det enklaste sättet att lösa detta vore att tex köpa mat från en restaurang och ljuga ihop att jag lagat den (been there done that och det funkade mig veterligen).
MEN jag känner att jag kanske borde ta tag i detta och faktiskt fixa middagen själv. Egentligen är jag inte helt värdelös och tycker att jag har hyfsade smaklökar. Jag har iaf stor erfarenhet av att ÄTA god mat
Jag har en lite idé om att göra kycklinglårfileer i ugnen (enkelt, gott, sköter sig själv typ) och kombinera med en god matig sallad. Några tips?? Jag har fått en konstig idé om att koriander vore gott i salladen, ngn som brukar köra det i sallad?
Jag tänkte mig en kyckling med lite sting, typ lite åt det afrikanska hållet kryddmässigt. Funkar koriander i salladen till detta? Kan jag köra typ avocado, små söta tomater, nån slags smulad fetaost, pinjenötter....?
Lite input vore great!
Låter gott men ta koriandern vid sidan av... vissa av oss tycker det smakar tvål. På riktigt.
Frukt i salladen kanske? Citrus? Couscous om ni klarar kolhydrater? En yoghurtröra eller vinegrette?