*kl*
OK, min son som just flyttat hemifrån var ingen superkock direkt, milt sagt!
Ägde heller ingen stekpanna, men ugn fanns i lägenheten, så jag sa åt honom att grilla sin karré som han fått av mig....
Det jag vill säga är att tänka utanför boxen, GOOGLA om man inte vet vad man ska göra med köttet eller fisken... Jag har på det viset hittat en mängd nya favoriter, googlade t ex blekselleri (fick en bra bit över när jag gjorde en rätt) och hittade ett BUSENKELT recept på fisk, vilket sonen senare berömde STORT!
(han är superkräsen!)
Vad jag vill ha sagt är att det GÅR att hitta jätteenkla och goda recept om man googlar (minimal ansträngning!!!), både vad gäller vilt och annat...
Att rata mat för att man tror att man inte kan tillaga känns som ett STORT I-landsproblem för mig....
Kan tillägga att jag/vi lever under existensminimum, OCH äter god mat!
Faktum är att när barnen var små och vi hade dåligt ställt så fick de den bästa maten, dvs ALLT lagat från grunden, även egenhändigt bakat bröd och goda/mättande sallader....
Finns viljan, kan man få till det av ingredienser som kanske inte hör till vardagsmaten....