Hemmapoppade blir aldrig detsamma som dom stora fluffiga man köper. Blir oftast brända och även om dom inte blir det så blir det inte samma smak.Kan du inte poppa egna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Hemmapoppade blir aldrig detsamma som dom stora fluffiga man köper. Blir oftast brända och även om dom inte blir det så blir det inte samma smak.Kan du inte poppa egna?
Vilken butik???Hittade en butik på nätet som hade tolv stycken 65 grams kvar i lager
Hemmapoppade blir aldrig detsamma som dom stora fluffiga man köper. Blir oftast brända och även om dom inte blir det så blir det inte samma smak.
Blir ändå inte samma. Det bränner även i maskinen. Har för mej att det är annan majs.Popcornmaskin?
Alla butiker i närheten av där jag bor och där jag arbetar har slutat sälja mina favoritpopcorn. What the f? Säljs de där ni bor? Hur kan de bara ta bort min popcorn ur sortimentet?
Är mina popcorn utrotningshotade?
hoppas!!tills vår glädje att City Gross i Skara hade fått nyleverans, håll ut de borde va påväg
Det hänger på kryddningen och majssorten, efter ett par säsonger på ett tivoli så vet jag varför hemmapoppade inte brukar smaka likadant så jag beställer popcornskrydda och popcorn av en leverantör jag känner sen tivolitiden. Kryddan är i 2,5 kiloshink och majsen i 25 kilossäckar och det är annan majs än butikernas poppa-själv-majs.Jo givetvis och man kan ju även köpa andra sorter. Men det är ju just Estrellas färdigpoppade som jag tycker är goda?
Okej. Det är inte ett alternativ för mig.Det hänger på kryddningen och majssorten, efter ett par säsonger på ett tivoli så vet jag varför hemmapoppade inte brukar smaka likadant så jag beställer popcornskrydda och popcorn av en leverantör jag känner sen tivolitiden. Kryddan är i 2,5 kiloshink och majsen i 25 kilossäckar och det är annan majs än butikernas poppa-själv-majs.
Det är synd att inte den kryddan och majsen säljs i konsumentförpackning, minsta är 25 kilo. Sen körde vi alltid med vanligt hårt kokosfett för smaken och saltet är ju pulvret, "kryddan" som är just i pulverform och hälls ner tillsammans med majsen och lagom stor klump fett i grytan. Grytan var den vanliga "svämma över modellen" och att man misslyckas hemma beror också på att det blir för tight mellan dom färdigpoppade som också gärna blir brända. Popcornspoppning är en hel vetenskap.Okej. Det är inte ett alternativ för mig.
De bästa poppa hemma är Bonnie Lee. Oslagbara.Det hänger på kryddningen och majssorten, efter ett par säsonger på ett tivoli så vet jag varför hemmapoppade inte brukar smaka likadant så jag beställer popcornskrydda och popcorn av en leverantör jag känner sen tivolitiden. Kryddan är i 2,5 kiloshink och majsen i 25 kilossäckar och det är annan majs än butikernas poppa-själv-majs.
Matsmart kanske har?Tack vare @DarkInNight har nu 12 påsar inhandlats via nätet. Här ska ransoneras!
Nope, tyvärr inte.Matsmart kanske har?
okNope, tyvärr inte.