Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Hallon- och kokosmousseDu behöver 2 dl kokosgrädde, 1,5 dl frysta hallon och 1/2 tsk vaniljpulver. Mixa allt och ställ in i frysen en stund. Ta fram strax innan servering och mixa några varv med elvispen. Toppa med riven kokos och färska hallon!
KokostopparDu behöver 1 ägg, 2,5 dl kokos, 1/2 dl smält kokosolja, 1/2 tsk vaniljpulver och citronsaft efter smak. Vispa ägg och vaniljpulver pösigt och häll i kokosen och oljan. Låt stå några minuter innan du formar smeten till ca 10 st toppar och grädda i ugn i ca 15 minuter på 175 grader (eller tills de fått lite färg).
Det är lite kolhydrater i men du får själv avgöra om du vill äta det. Räkna på det och se själv
Gud så tråkig jag låter nu, men det är något visst med en kopp kaffe/cappuccino med mörk choklad eller så. Fast då måste maten varit rätt "exklusiv" klart. Är väl mer för mat än efterrätt egentligen.
Skola & Jobb
Hur hade ni hanterat denna situationen?
En manlig kollega till mig skickar denna bilden i vårt grupp teamchat och skriver "kanske något...
Juridik & Ekonomi
Jag vet inte vad jag vill med tråden men,, jag behöver lämna. Jag har koll på alla bostadsköer, privata hyresvärdar och blocket bostad...
Hästnyheter Sociala medier förmedlar ofta en förskönad bild av ridsportens glans och perfekta ridteknik.
Samtidigt växer en oro för att unga ryttare...