Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Choklad-/havrebollar med kokos suckar jag djupt över valet av dekoration men då innehållet är gott så tuggar jag i mig i det ändå. Samma sak med kärleksmums.
Har alltså vant mig vid smaken av kokos men tycker fortfarande att det smakar mest papp
Men mandelmassa är ännu mera oätligt på nivån att jag diskret gröper ur semlan
Förståeligt varför dock, då jag ogillar smaken av mandel brända mandlar önskar jag att man kunde knapra bort ytan på utan att känna sig lite dum men jag står ut då det ingår lite i smaken och avstår helt enkelt att äta dem för det mesta. Några stycken räcker egentligen.
Bounty och Marabou Co-Co
Steka bananpannkakor i kokosfett är ett hett tips. Så gott, Serveras med blåbär och vaniljkvarg/kesoJag använder cocosfett när jag lagar indisk mat! Mums!!
Kokosmjölk använder jag ofta, tycker inte det ger någon kokossmak alls om man kryddar den.
Brukar använda den med mindre fett i. Men gott och krämigt!Jag kan verkligen inte äta det, är då fett, lägger sig som hinna i munnen och sen det söta
Kräsen och gnällig
Brukar använda den med mindre fett i. Men gott och krämigt!
Jag har oturen att vara lite laktosintolerant, inte lika lätt att hitta alternativ med laktosfri grädde och utan mandelmassa tyvärrMandelmassa är inte gott, jag äter bara wienersemlor med vaniljkräm, helst med blåbärsgrädde
Dock är jag en tant som gillar marsipan
Marsipanbröd
Du är inte ensam! Nu tål jag inte vanlig grädde, men såser gjort på havregrädde är gott. Allt med kokosfett/kokosmjölk/kokosgrädde... Fett, sött och sliskigt och sabbar hela maträtten.Jag göra pastasås på vispgrädde
Det är just något med kokosfett jag inte klarar