Wohoo för youtube! Jag försökte sätta fast skruven längst ner och den var ostadig och kunde inte 'träs på' näh
@Iamia jag hade faktiskt armarna ute. Efter youtube instruktionerna visade sig att man skulle skruva handtaget ner i korken och sedan använda armarna för att få upp den. Hällde i och sparade resten som iskuber. Umm, hur använder man skor för att få upp en kork?
Jag har hört om officerare som slog av korken på champagne med sin saber (hur man vågade dricka den efteråt förstår jag inte).
Nu är bara frågan, jag har satt in den i ugnen på låg temperatur (125) för att få ett riktigt långkok, istället för att köra den på spisen. Frågan är bara hur långt
Det ska i champinjoner och sidfläsk när det är 20 minuter kvar men tänker att de bör läggas i tidigare. Förhoppningsvis har vinsmaken hunnit koka bort vid det laget. Jag är fortfarande lite skeptisk mot rött vin i fläskgryta men följer receptet eftersom det är första gången.