Krämig rostad blomkålslasagne med fetaost och linser. Har tänkt göra detta recept från SVT hur länge som helst men först nu kommit till skott - värt att vänta på!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vegetariska (veganska?) "fisk"pinnar med (pulver)potatismos, remouladsås och en sallad på morötter, vitkål och creme fraishe/majonnäs.
" Fisk"pinnarna var riktigt goda och kommer nog inköpas igen! Funkade tydligen utmärkt att äta 5 dagar efter utgångdatum. Visa bifogad fil 38353
Jag som är en fiskälskare av rang gav detta riktigt bra betyg. Möjligtvis att konsistensen var något mer kompakt, men jag har inte ätit fiskpinnar på säkert tio år så det kan vara så att jag har lite fel där!Guuuud vad gott. Haft så mycket cravings efter fisk på sistone.
Gjorde pasta igår med stekt skogschampinjon och ostronskivling, purjolök och svartkål. Hällde på syrad grädde samt pastavatten och i med parmesan. Toppade med riven parmesan och hackade rostade valnötter samt citronolja. Sjukt gott och höstigt!
Berätta för företaget att det saknades ingredienser, min erfarenhet är att flera varit bra på att ge kompensationVisa bifogad fil 38389
Njaaa vetefan asså. Ganska blöt och smakade inte särskilt mycket. Den färdiga kryddblandningen var god men det var helt enkelt för lite. De flesta grönsakerna var rätt ledsna, en del fick jag dubbelt av men paprika fick jag inget alls, och löken var jättedålig så det fick jag sno från en annan påse massor med selleri i, känner hur det osar om mig nu Och mozzarella kombinerat med ris känns kanske inte helt 100. Men dom andra påsarna såg piggare ut så jag ger inte upp än!
Nu ska det lagas mer lunchlådemat för att överleva till nästa lön, denna gång rödbets-, morots- och chèvrepaj med quinoapajskal. Länge sedan sist!
Blir lite vidare-spinn på @Lillgrådis mandelmjöl...
Jag såg att mitt rismjöl som jag tänkt baka med till mitt/mina kalas gick ut för ett år sen. Hade det bara varit jag som skulle äta hade jag inte brytt mig, men... men det kan väl inte vara nån fara? Jag menar, det är (ris)mjöl?
Nej det hade inte oroat mig om det inte känts någon konstig smak eller doft, det är ju inte alls den andelen fett som kan härskna till som i mandlarna så rismjölet är nog rätt statiskt. Och hade det bara slagit på ett ynka år så hade jag möjligen chansat även om det gällt mandelmjöl.