Så det finns alltså redan en chokladminvariant som jag kom på tidigare? Då återgår jag till att tro att det är gottLikör med smak av mint finns olika varianter till varm choklad är chokladminton så good
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Så det finns alltså redan en chokladminvariant som jag kom på tidigare? Då återgår jag till att tro att det är gottLikör med smak av mint finns olika varianter till varm choklad är chokladminton så good
Det använder vi ofta. Man tar mycket mindre socker än det står i recept och mer oboy än det står kakao. Blir en mjukare chokladsmak.Nej, kakao. Jag har aldrig hört att någon använder oboy I bakning faktiskt. Det är ju mest socker.
Håller med dig, jag hade en uppväxt med mycket bakat etc som smakade choklad utan oboy. Kompisarna som hade oboy bakade med kakao.Nej, kakao. Jag har aldrig hört att någon använder oboy I bakning faktiskt. Det är ju mest socker.
Nej, denna dök nog upp lite senare några hundra meter bort och hade inte Sveriges dyraste hamburgare på menyn, den med rysk kaviar.Lindas i väsby... Var det svampen?
Japp den är asgod i varmchokladSå det finns alltså redan en chokladminvariant som jag kom på tidigare? Då återgår jag till att tro att det är gott
Förekommer i kaffemaskiner och finns i portionsform med, praktiskt om man har tevatten tex.Tror det är över 40 år sedan jag drack O'boy, som liten älskade jag att doppa mormors mjukkakun, ett tjockare mjukt tunnbröd, i varm O'boy men numera dricker jag stark och varm choklad gjord på kakao, socker, grädde och mjölk. Gärna med en skvätt mörk rom i.
Jag har nog bara druckit O'boy med vatten en gång, är det vanligt förekommande?
Den har iaf spridit sig till vissa andra av Väsbys pizzerior.Betydligt senare åt jag något som kallades Viking. Inbakat pizza-bröd med kebab med mycket grönsaker. Väldigt mättande och otroligt gott. Fanns då bara på Lindas i U-Väsby, har den spridit sig sedan dess?
Förklarar varför jag inte dricker choklad från kaffemaskiner. Innehåller de påsarna torrmjölk då eller är det bara socker och kakao?Förekommer i kaffemaskiner och finns i portionsform med, praktiskt om man har tevatten tex.
Tror torrmjölk med, men jag har faktiskt inte kollat så noggrant så det vågar jag inte svara på.Förklarar varför jag inte dricker choklad från kaffemaskiner. Innehåller de påsarna torrmjölk då eller är det bara socker och kakao?
Eftersom en del maskiners "torrmjölk" knappt innehåller någon mjölk så kan det nog variera för chokladpulvren också skulle jag tro.Förklarar varför jag inte dricker choklad från kaffemaskiner. Innehåller de påsarna torrmjölk då eller är det bara socker och kakao?
Åh ridlägermat! Skogaholmslimpa med hushållsost och O´boy i långbordsrummet bredvid sadelkammaren, självklart med flugor som parar sig på osten oförglömligt och ganska mysigt ändå.För mig är det typisk hästtjejsmat. Gärna ett mindre berg ostmackor som man slänger i sig i all hast. Jag vet nästan inte om det är ett självupplevt minne eller något jag fått för mig genom böcker och tidningar.
Dock har jag av väldigt tydliga minnen en stark uppfattning av att spaghetti och köttfärssås är det man äter på lördagar när man kommer hem från ridningen.
Låter smart och gott, en banan utöver det skulle säkert vara komplett om det var sent pass utan middag efter. Den ska jag fundera på att köra!Jag drack mkt o’boy som liten men hade sen ett långt uppehåll. Numera dricker jag det ofta som återhämtningsdryck efter träning då jag får både protein och massa kolhydrater. Det tar oftast en god stund efter träning innan jag kommer hem och kan äta middag så då behöver jag fylla på med ngt.
Men hemmagjord choklad och o´boy är två helt olika drycker som apelsinsaft eller Fanta båda ska smaka apelsin men...Aldrig druckit oboy. Oboy har jag möjligt i chokladbollar. Gör annars hemmagjord choklad behöver jag inte vara nykter innehåller den gärna mintu.
På fjällsemester och camping finns det små separata paket med en typ av O´boy som innehåller mjölkpulver också. Så det är inte som att hälla vanlig O´boy i vatten. Det är den typ som finns i typ alla automater med "varm choklad" på olika anläggningar.Tror det är över 40 år sedan jag drack O'boy, som liten älskade jag att doppa mormors mjukkakun, ett tjockare mjukt tunnbröd, i varm O'boy men numera dricker jag stark och varm choklad gjord på kakao, socker, grädde och mjölk. Gärna med en skvätt mörk rom i.
Jag har nog bara druckit O'boy med vatten en gång, är det vanligt förekommande?
Jo jag kanske får modifiera mitt svar lite. I vanliga kaffemaskiner är det inte samma sak som i fjällstationers köpa varm choklad eller påspulvret. Eftersom jag definitivt kan dricka O´boy för vatten och choklad i fjällstationer men jag får direkt ont i magen av varianten på olika arbetsplatsers kaffemaskiner, tål inte "vitt" vad det nu är. (eller så brukar de vara illa rengjorda )Eftersom en del maskiners "torrmjölk" knappt innehåller någon mjölk så kan det nog variera för chokladpulvren också skulle jag tro.
Ja, jag kör ofta banan till (och ibland macka eller linskaka).Låter smart och gott, en banan utöver det skulle säkert vara komplett om det var sent pass utan middag efter. Den ska jag fundera på att köra!