Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Köttfärslimpa!Jag lyssnade pa en bok dar de at "Indian potatoes" som lat sa gott att jag var tvungen att gora det sjalv. Ratten kommer fran sodra Indien och ar MYCKET god, men nasta gang anvander jag sot potatis i stallet da jag tycker det ar godare. Det hela ar valkryddat pa Indiskt vis med en kurry blandning.
Sedan bot jag bok ... och lyssnade pa hur de at seafood chowder i Calofornien, men en liten hint av chili Gissa vad det blir for middag har i helgen?
Det är verkligen tråkigt att sådant som sparris blivit så himla dyrt. Till och med vitkål och bladselleri är dyrt nu för tiden. Det har tyvärr dragit ner min grönsakskonsumption en del då jag inte riktigt fixar de frystaJag har under senaste halvåret dragit ned på att äta vegetariskt halvfabrikat-protein och bytt ut mot baljväxter och nötter istället. Till stor del för att det blir billigare så.
Men idag köpte jag sojabitar som nu ligger i marinad, ser löjligt mycket fram emot att steka och äta dom tillsammans med klyftpotatis och sparris som jag kostade på mig.
Det här är sparris från Mexiko, så känns rimligt att det är dyrt. Borde inte köpa det, men just idag kunde jag inte stå emot.Det är verkligen tråkigt att sådant som sparris blivit så himla dyrt. Till och med vitkål och bladselleri är dyrt nu för tiden. Det har tyvärr dragit ner min grönsakskonsumption en del då jag inte riktigt fixar de frysta
Det är verkligen tråkigt att sådant som sparris blivit så himla dyrt. Till och med vitkål och bladselleri är dyrt nu för tiden. Det har tyvärr dragit ner min grönsakskonsumption en del då jag inte riktigt fixar de frysta
Det här är sparris från Mexiko, så känns rimligt att det är dyrt. Borde inte köpa det, men just idag kunde jag inte stå emot.
Jag äter mycket grönsaker, men tyvärr märks det i budgeten då jag likt dig inte klarar av frysta grönsaker.
Köpte 250g för 30 kr..Jag fixar inte heller frysta gronsaker. Som tur ar for mig har vi ju narmare tillgang till farsk frukt och gronsaker aret om. Hur mycket kostar ett knippe sparris hos er?
Har betalar jag mellan 15-25 kronor per halv kilo for farsk asparagus. Och koper alldeles for mycket, men det ar okay, bade jag och hundarna alskar att knapra pa helt ra sparris.
Vitkål kostar typ 35 kr/kg här just nu. Även när det är i säsong går det sällan under 20 kr/kg. Det känns faktiskt helt sjukt.Yep ... det ar dyrt!
Så är det alltid man tar lite sånt och lite sånt och lite sånt. Hur jag gjorde? Ingen aning men gott blev det.Det blev supergott! Vilket är lite besvärligt, eftersom jag inte vet exakt vad jag hade i, hur mycket eller riktigt vad jag gjorde... Ja ja, får väl förlita mig på magkänslan nästa gång också så blir det säkert bra!
Tomatsallad är ju en klassiker. Vitlöksbröd var.. nytt. Även om det såklart är gott men till lasagne..?Idag blev det spontan-lasagne hos oss. Jag hade köttfärs som behövde användas och lite rotsaker som började bli mjuka, så det passade bra att slänga ihop något av det. Det blev supergott! Vilket är lite besvärligt, eftersom jag inte vet exakt vad jag hade i, hur mycket eller riktigt vad jag gjorde... Ja ja, får väl förlita mig på magkänslan nästa gång också så blir det säkert bra! Maken envisades med vitlöksbröd till p.g.a. brittisk, själv nöjde jag mig med tomatsallad.
Åh, tzatziki var något nytt! Äsch då, vi hade till och med lite överbliven sådan i kylen men det föll mig inte in att äta den tillsammans med lasagnen. Får bli nästa gång! Det kanske är något med vitlökssmaken som funkar då, för jag får erkänna att det är gott med vitlöksbröd till. För min del känns det dock lite som "kaka på kaka", men britterna är väldigt förtjusta i konceptet "carbs with carbs" så det är standard med vitlöksbröd till lasagne här. På vissa ställen är det ännu värre, där serveras lasagne med pommesTomatsallad är ju en klassiker. Vitlöksbröd var.. nytt. Även om det såklart är gott men till lasagne..?
Annars är tzatziki ett hett tips, det är supergott till lasagne. Blev serverad det en gång hos en bekant för ett par år sedan och har fortsatt göra det själv sedan dess