Ja, jag märkte inte ens att det var light när jag stresshandlade, enda skillnaden var liksom att den var tunnare... vilket i detta fallet var bra för soppan var rätt tjock.
Glömde säga att jag pressade i lime vid servering förresten! Det syrliga behövs definitivt
Brödet är väldigt enkelt, så om man inte tänker äta jättetidigt funkar det faktiskt en vardag. Men som jag sa imorse - det gäller ju att man tycker att det är trevligt och roligt snarare än en "syssla" om det ska bakas bröd en vardagskväll. Jag tycker ju att det är mysigt, och jästiderna ger mig lite läs- eller sticktid som känns förtjänad
Men i alla fall - man knåpar bara ihop jäst, vatten, olja, salt och mjöl. Kräver inte så mycket knådande faktiskt, men det ska ju bli en smidig deg. Jäser en halvtimme, trycker ut i en stekpanna och delar i bitar samt penslar och gör vad man nu har lust med by way of frön eller oliver eller så. Jäs i trekvart, grädda i en kvart, et voilà