I går, helstekt kotlettrad, klappad med diverse kryddor ur skåpet och riven vitlök. Åts med ris och dragonsås. Helt okej, köttet blev tyvärr torrt då det stod inne i ugnen för länge pga ett äventyr i den husmoderliga världen (=25 kilo nötkött som skulle malas till färs och paketeras åt mig och svärmor. 12 kilo krav-färs är inte fel, fick en del köttbitar också så nu räcker det en längre tid framöver)
I dag önskade sig barnet tacos så det fick bli en tacogratäng där färsen kryddades med vitlök, soja och en buljongtärning istället för tacokrydda. Salsasås (på burk), creme fraiche och riven ost ovanpå. Åts med blandade grönsaker och nachochips.
I morgon funderar jag på potatis och purjolökssoppa.
I dag önskade sig barnet tacos så det fick bli en tacogratäng där färsen kryddades med vitlök, soja och en buljongtärning istället för tacokrydda. Salsasås (på burk), creme fraiche och riven ost ovanpå. Åts med blandade grönsaker och nachochips.
I morgon funderar jag på potatis och purjolökssoppa.