En bit upp i Bohuslän, faktiskt. Och vi var inte så stora på franska i min familjPå Göteborgska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
En bit upp i Bohuslän, faktiskt. Och vi var inte så stora på franska i min familjPå Göteborgska.
You wish! I wish! We all wish! Men nä då, det är en grej på riktigt! Inte supervanligt längre, men visst finns det att hitta. Friterad pizza eller friterad korv är dock ännu lättare att hitta...@Mineur snälla säg att friterade bars bara är en vandringssägen...?
@Mineur snälla säg att friterade bars bara är en vandringssägen...?
Jag vill minnas att jag erbjöds just friterad Mars i Aberdeen. Förutom friterad blackpudding till frukost och friterad panpizza till lunch.
Mamma gjorde det på fredagar. Vollevang.
Jag åt det senastni höstas på en pub i Dublin, och jag gillade det!@Mineur snälla säg att friterade bars bara är en vandringssägen...?
Förrätt? Vi pratar arbetare här. Pappa tyckte att folk som pratade om att de åt lunch var snobbiga. Tvivlar på att det fanns en enda förrätt under hela min uppväxt.Som förrätt till köttgrottan?
Förrätt? Vi pratar arbetare här. Pappa tyckte att folk som pratade om att de åt lunch var snobbiga. Tvivlar på att det fanns en enda förrätt under hela min uppväxt.
Men vollevang åt vi. Färdigköpt, en stor, med liksom galler över. Sedan gjorde mamma räkstuvning som hon fyllde den med. Minns smaken precis.
Är det oliver på räkorna och majonnäsen? Innovativt!
Jag har inte heller fått eller ser det i Edinburgh. Men Aberdeen är rätt tungt, liksom. Verklighetens folk.@Killaloe @Petruska @Mineur @mandalaki där ser man! Jag var i Edinburgh för 15 år sedan och vi gick omkring och skämtade om friterade pizzor och snickers men vi såg aldrig något ställe där det fanns.
Har haft matmisär hela veckan känns det som, mycket utemat och vad jag hittat i kylen och frysen hemma. Men ikväll blir det ändring på det! Jag och en kompis ska göra dumplings med dippsåser. Funderar lite på tillbehör, lutar åt sesamstekt salladskål/gemsallad, någon som har fler idéer?
Är det oliver på räkorna och majonnäsen? Innovativt!
Jag fick lite vibbar av smörgåstårta
Vollevang: där vol au vent och smörgåstårta möts.Jag fick lite vibbar av smörgåstårta
@Killaloe @Petruska @Mineur @mandalaki där ser man! Jag var i Edinburgh för 15 år sedan och vi gick omkring och skämtade om friterade pizzor och snickers men vi såg aldrig något ställe där det fanns.
Mm, Edinburgharna tycker nog att de är för fina för sådant trams...Jag har inte heller fått eller ser det i Edinburgh. Men Aberdeen är rätt tungt, liksom. Verklighetens folk.
Jag har bara varit några dagar vardera i Glasgow och Aberdeen, men jag uppfattade Aberdeen som väldigt mycket mer av renodlad arbetarstad än Glasgow. Just i Aberdeen försvann min förmåga att ta de mer, hmm, autentiska skotska dragen med humor. Det var för mycket för mig, bara. (Jag var fnittrande kär i Skottland innan dess.)Mm, Edinburgharna tycker nog att de är för fina för sådant trams...
Här (Glasgow) är friterad pizza med pommes, s.k. Pizza Crunch Supper, dock ganska vanligt som fyllemat efter krogen och det skulle inte förvåna mig ett dugg om det är likadant i Aberdeen som ju också är arbetarstad.
Friterade bars är det dock värre (eller bättre, beroende på hur man ser det) med, det vet jag bara två ställen i stan som erbjuder.