Jag håller helt @athena_arabians rygg här, sushi och framförallt sashimi är
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag håller helt @athena_arabians rygg här, sushi och framförallt sashimi är
Hur fan fick jag in en banan där? Nåja, jag hann ändra.
Hur fan fick jag in en banan där? Nåja, jag hann ändra.
Måste ha tänkt på banansushi.
Min mamma har sagt att det går alldeles utmärkt att plocka även frostade trattkantareller Ända fram tills snön kommer typ. @Killaloe
Alltså jag är inte arg, jag är besviken (och kräver stödlikes!) men ni vet ju att det varit brist på trattkantareller hemma hos mig. Tror ni inte dom jäklarba sätter fart nu bara för att drabbas av frost i natt?!
Jag är därför ute och plockar en korg frysta trattisar (som att shoppa i frysdisken) för att se om det går att långsamt få dem att återvända till livet.
Går att plocka dem efter att första snön kommit också om man finner demMin mamma har sagt att det går alldeles utmärkt att plocka även frostade trattkantareller Ända fram tills snön kommer typ. @Killaloe
Går att plocka dem efter att första snön kommit också om man finner dem
Ingen matlagning gjord än idag, men jag bakade lite..
Kruxet är bara att jag är inte någon fikamänniska. Alls!
Men jag gillar att baka och nu vette fasiken vad jag ska göra av dem
Alltså jag är inte arg, jag är besviken (och kräver stödlikes!) men ni vet ju att det varit brist på trattkantareller hemma hos mig. Tror ni inte dom jäklarba sätter fart nu bara för att drabbas av frost i natt?!
Jag är därför ute och plockar en korg frysta trattisar (som att shoppa i frysdisken) för att se om det går att långsamt få dem att återvända till livet.
De blir mycket godare om man torkar dem, eller för den delen till och med om man bara fryser in dem som de är.Inga problem, sådana har jag plockat mycket av i Norrland. Jag förväller dem och fryser in.
Torkar i svamptork utan att passera någon typ av upptiningsfas?De blir mycket godare om man torkar dem, eller för den delen till och med om man bara fryser in dem som de är.
De blir mycket godare om man torkar dem, eller för den delen till och med om man bara fryser in dem som de är.
Ja, jag rensar dem innan de hamnar i torken. Nog för att jag gillar både grönsaker och protein, men mossa, barr och småkryp klarar jag mig rätt fint utanMen du kanske menade att du rensar/delar dem först?
Rensar och sen in i torken, men är de frusna när de plockas bör de tina lite innan rensningen så man får bort allt som är icke önskvärt.Torkar i svamptork utan att passera någon typ av upptiningsfas?