Jag är väldigt glad att kunna meddela att degskräcken nog är ett minne blott. Igår när jag satt och läste mattidningar på Readly oich dreglade hittade jag ett recept på stekpannebröd, som alltså involverar knådning. Jag hade ett halvt paket jäst i kylen som jag ville använda så jag gav mig på det och vilket bröd det blev.
Tog med det till mamma och pappa där vi åt räkor och kräftor till nämnda bröd och en aioli som jag också hade gjort. Mums!
Nu har jag satt igång med ännu ett bak av samma bröd. Måste ju veta att det inte var en random lyckträff :-) Det lutar åt att jag lyxar till det med plockmiddag, jag har både god kallrökt skinka och tryffelsalami i kylen, och lite goda grönsaker och oliver och sånt. Till nybakat bröd blir det ju rena festen!
Tog med det till mamma och pappa där vi åt räkor och kräftor till nämnda bröd och en aioli som jag också hade gjort. Mums!
Nu har jag satt igång med ännu ett bak av samma bröd. Måste ju veta att det inte var en random lyckträff :-) Det lutar åt att jag lyxar till det med plockmiddag, jag har både god kallrökt skinka och tryffelsalami i kylen, och lite goda grönsaker och oliver och sånt. Till nybakat bröd blir det ju rena festen!