korrigerade ditt uttalande lite
Sån är @Hyacinth .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Sån är @Hyacinth .
Det är ju fabulöst! Hela tråden är full av folk med gamla ätstörningar som nu har som hobby att prata mat
//gammal anorektiker/bulimiker (jag hade främst bulimi)
Alltså - orkar ni laga vettig mat när ni är ensamma?! Jag förfaller direkt. Det är bara åt andra jag tycker att det är kul att laga mat. Andra dagen i rad som jag levt på rostmackor med stekta ägg, asäckliga riskakor och äpplen. Och brutala mängder kaffe. Och fler dagar lär det bli.
@Anna visst är den bra! Väldigt god till färska vårrullar också.
Den här sriracha-majjon - är det bara majonnäs och sriracha? Det finns nån färdigblandad sån man kan köpa men det är inte den ni menar, va?
När man inför middagen ställs inför att välja mellan 1. något så lättlagat som "kocken" känner sig bekväm med och så trist att jag kommer att bryta ihop, 2. något aningens bättre men med prestationsångest på outhärdliga nivåer från "kockens" sida, 3. hämtmat.
Jag har valt 3. Hoppas det blir vin också.
Det var min oro över om det alls skulle bli mat som provocerade fram punkterna 1-3.Låter som ett bra val
Här vet vi inte vad det blir för mat ännu. ATT det blir mat känns rätt stabilt dock
@inverterad srirachamajo finns färdig!
(fast i vårt hem har vi inte en sådan där nätt liten flaska ...)
Min man säger att den är det. Jag har fortfarande inte kommit mig för att smaka på denOch det är gott alltså? Jag är ofta skeptisk till färdiga kladdiga såser...
Nu står vi här och gror!
Lite upprörd för att de inte har växt mer under natten, de har ju stått här i tretton timmar och mått bra?! (Ja, jag skojar, naturligtvis.)
Igår åt jag hamburgare. Icas färska färdigkryddade, jag tycker att de är jättegoda. Egen kryddig klyftpotatis till och så blandade jag ihop en srirachamajonnäs, inspirerad av @Hyacinth - vad gott det var! Jag gillar inte majonnäs sådär jättemycket men brukar ha en tub hemma att dutta lite i romsås och sånt - men detta smakar ju knappt majonnäs alls.
Ost, lök och tomat i burgaren bara men det syns inte Och det är inte så brutalt mycket majonnäs i skålen som det ser ut heller, det är en konstig vinkel. Undrar om alla matfotografer tar bilderna hängande över soffans armstöd för att få ljus från läslampan och inte skugga hela tallriken med sin lekamen? Jag tror inte det.
Nu ska jag minsann spä på allas prestationsångest. Här blir det kebabtallrik idag. Från pizzerian.
Min man säger att den är det. Jag har fortfarande inte kommit mig för att smaka på den