Det har du ju alldeles rätt i! Min måltid var därmed komplett och helt efter (nästan) alla hälsorekommendationer!Vid rotfrukten kommer ju sockret in! (Eller är jag felinformerad när jag tror att socker görs av sockerbetor?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det har du ju alldeles rätt i! Min måltid var därmed komplett och helt efter (nästan) alla hälsorekommendationer!Vid rotfrukten kommer ju sockret in! (Eller är jag felinformerad när jag tror att socker görs av sockerbetor?)
Jag anar en ny trend! Det här MÅSTE jag bara äta! Du är verkligen en INFLUENCER utöver din roll som GOD MOR! Att du hinner!
Jäkla stadsbo!Vid rotfrukten kommer ju sockret in! (Eller är jag felinformerad när jag tror att socker görs av sockerbetor?)
De kallar den Spicy Jeriko, men jag misstänker att det inte är ett ursprungligt namn.Har det ett namn?
Jag var lite orolig för att det skulle visa sig att sockerbitar växer på buskar på Cuba och i Madagaskar.Jäkla stadsbo!
HARMONI och KÄRLEK runt maten skapar en LYCKLIG BARNDOM.Jag lagar ju mat MED barnen
Vi älskar att stå och hitta på kreativa rätter tillsammans i djupaste samförstånd och HARMONI
Gulaschsoppa som jag var så sugen på vid lunchtid! Det är råkallt här och jag är förkyld ( = extrahungrig) och något med den bleka novemberdagern fick mig att längta efter mustig varm gulaschsoppa. Det blev istället sista stumpen av den goda lasagnen med en sallad på stora vita bönor och finmandolinad fänkål. Helt ok!Lunch på Gyllene Prag med mina kära FÖRÄLDRAR. Gulaschsoppa som en liten aptitretare, sedan valde jag stekt sillflundra med potatismos. Och rårörda lingon. Mycket gott! En Pilsner Urquell till för att ge helgen en bra start.
Hårda bud! Jag som har uppfattat dig som kvällspigg.Gulaschsoppa som jag var så sugen på vid lunchtid! Det är råkallt här och jag är förkyld ( = extrahungrig) och något med den bleka novemberdagern fick mig att längta efter mustig varm gulaschsoppa. Det blev istället sista stumpen av den goda lasagnen med en sallad på stora vita bönor och finmandolinad fänkål. Helt ok!
Ikväll ska vi ut och käka och jag oroar mig redan för hur jag ska kunna hålla mig vaken till kl 21, då vi har bord bokat. Kl 21! Min kropp har gått i ide.
Just nu är allt upp och ned. Jag är normalt BÅDE kvälls- och morgonpigg och vi äter vanligtvis sen middag, men på sistone har jag slocknat så himla tidigt om kvällarna.Hårda bud! Jag som har uppfattat dig som kvällspigg.
Igår fick jag förresten en god soppa med tomat, timjan, jordärtskockor som inte var mosade och trattkantareller i. Värmand och gott. Förvånansvärt bra att kombinera trattisar med skockorna!
Jag delar nån svindyr delikatesspotatis på tvären eller liknande, lägger i en bunke med lite olivolja och flingsalt. Sen häller jag på rikligt med panko och skakar runt, sen in i ugnen. Man kan vara generös, överflödet åker av. Bakar på 225 i 30-40-50-60 min beroende på storlek, men de ska få bra med färg.
Blir som små hasselbackspotatisar minus allt jobb. Ingefära, vitlök, chili, paprika osv är gott att krydda med också.