Var ute och shoppade lite med syrran idag, så det blev lunch på Max (tillsammans med resten av stan kändes det som...). Och till kvällsmat en av matlådorna från igår- smakade faktiskt bättre idag när den stått till sig lite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Igårkväll åt jag på Vollmers, en tvåstjärnig michelinrestaurang. Vi tog 8 rätter med vinpaket. Det visade sig vara hela 18 anrättningar!! Vi tog ett glas champagne innan och då ingick nästan tio snacks som kom in efter varandra.
Jättehäftig upplevelse och fantastiskt god mat, och vilka viner! Vi var väldigt mätta och lite runda om fötterna när vi kom hem. Var där mellan 19-00:30
Söndagsmiddag: porterstek på fransyska. Hasselbackspotatis från fjolårets skörd, rönnbärsgelé och kokta morötter + broccoli. Porterstek är min chans att göra av med all gelé som jag till sist lyckades koka ihop.
Visa bifogad fil 10723
Spännande! Får man fråga vad den uppmevelsen kostade??Igårkväll åt jag på Vollmers, en tvåstjärnig michelinrestaurang. Vi tog 8 rätter med vinpaket. Det visade sig vara hela 18 anrättningar!! Vi tog ett glas champagne innan och då ingick nästan tio snacks som kom in efter varandra.
Jättehäftig upplevelse och fantastiskt god mat, och vilka viner! Vi var väldigt mätta och lite runda om fötterna när vi kom hem. Var där mellan 19-00:30
Menypriserna finns på deras hemsida Champagnen och snacksen kostade runt 200 kr.Spännande! Får man fråga vad den uppmevelsen kostade??
Sambon fyller år idag och fick önska middag - ricotta/basilikafyllda cannelloni (här var jag ett geni och lyckades fylla rören utan kladd för första gången någonsin!), täckta med en lamm- och tomatsås och sen in i ugnen täckt med mozzarella och parmesan. Det är gott alltså!
Ja!Men gud!! Har du recept????
Ja!
https://alltommat.se/recept/karins-cannelloni/
Jag har bara bytt ut blandfärsen mot lamm eftersom jag tycker det är så mycket godare
Det är verkligen gott! Vi har gjort det några gånger och det är ett sånt där ”komma tillbaka till”-receptLåter supergott!! Det ska jag definitivt testa nästa helg! Och lammfärs låter som det passar utmärkt till
Tack för receptet!
Sambon fyller år idag och fick önska middag - ricotta/basilikafyllda cannelloni (här var jag ett geni och lyckades fylla rören utan kladd för första gången någonsin!), täckta med en lamm- och tomatsås och sen in i ugnen täckt med mozzarella och parmesan. Det är gott alltså!
Har dessutom ätit kladdkakan från i fredags och glass till lunch samt druckit riktigt gott kaffe - Kahls ”Micro Lot Pedro Vasques”. Gillar dessutom tanken bakom Micro Lot så måste nog prova mig igenom alla sorter jag kan hitta
Ja precis innan har jag dock inte fått in tekniken samt haft för klumpig fyllning så det har bara blivit ren misär och jag har varit nära att ringa efter en pizza istället men nu bara samarbetade alltSpritspåse?
#backakillaloe
Med äppelmos! Det har jag aldrig fått.En stadig söndagmiddag, följt av ett frosseri på aebleskiver fyllda med kanel och äppelmos. Det blir ingen träning i kväll. Även om det hade behövts.
Visa bifogad fil 10738