Ah, jag har matvete men vet inte riktigt vad jag ska ha det till. Hur tillagar man det?
Det brukar stå på paketet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ah, jag har matvete men vet inte riktigt vad jag ska ha det till. Hur tillagar man det?
Jag använder det istället för ris många gånger. Koka som pasta typ, 10 min.Ah, jag har matvete men vet inte riktigt vad jag ska ha det till. Hur tillagar man det?
Det blev korvstroganoff, en tallrik till i morgon och tre matlådor i frysen Det var mycket gott, trots att jag var kocken, för en gångs skull!
Jodå. Falukorven går att frysa. Mos likaså.Har avlånga formar men kan inte tillaga en hel falu bara till mig, jag har 15 % av en normal matsäck så det går bort av många skäl med så mycket mat, gissar att det inte går bra att frysa ungsfalu med mos så bra heller
Helt klart värt att testa!Jag använder det istället för ris många gånger. Koka som pasta typ, 10 min.
Det lät gott, har nog ätit det för år och dar sedan! Dags att testa igen!Nu har du säkert ätit upp korven Men nåt som jag tycker är jättegott är kokt falukorv med potatis och/eller senapssås/pepparrotssps
Det första lät gott, det andra spar jag till någon annan. Lite mycket lök för någon som inte gillar lök Och oliver!Antingen gör jag stroganoff med creme fraiche, matlagningsgrädde, gul lök, vitpeppar, svartpeppar och ajvar. Har vi inte ajvar hemma kan jag ta tomatpure eller ev chilisås. Tycker dock ajvar är bäst. Har rätt mkt vitpeppar.
Till det ris.
Annars gör jag falukorv provencale. Då skär jag bort små kilar med någon cm mellanrum och fyller dem. Jag har i lökskivor, ev salladslök, olivolja med pressad vitlök och ev kryddor, skivade romantica-tomater, senap och kör in i ugnen. Efter ett tag slänger jag på någon god ost och kör in igen i ugnen. Gott med pasta till! Man kan också ha lite oliver.