Ja dom är läckra! Var faktiskt pga burkarna som jag fick för mej att prova. Utsidan ger insidan en chansTycker burkarna är så himla snygga också!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ja dom är läckra! Var faktiskt pga burkarna som jag fick för mej att prova. Utsidan ger insidan en chansTycker burkarna är så himla snygga också!
Håller med. Jag har aldrig stoppat Hemglassbilen någon gång men när jag såg dessa så var jag tvungen att rusa ut och hejda den. Älskar prinsesstårta för övrigt så vad kan gå fel? Mycket visade det sigVisa bifogad fil 90211
DISS. Alltså den smakar inte illa. Men till priset man betalar ( 23 :- för 140ml) så hade jag förväntat mig mer lyxig smak. Det är en helt vanlig vaniljglass med lite jordgubbssylt och några få små kulor med marsipan. Kakbitarna var obefintliga. Själva iden är inte dum och hade kunnat göras så mycket bättre.
Själv funderar jag mest på vad det är med helt vanliga chokladbollar som inte är "raw"? Känns som en jättemärklig sak att sätta etiketten "raw" på och därmed ta dubbelt så mycket betalt!Helt okej! Men trodde dom skulle smaka chokladbollar som man gör hemma
Diss på priset.
Visa bifogad fil 90303
Smöret antar jag.Själv funderar jag mest på vad det är med helt vanliga chokladbollar som inte är "raw"? Känns som en jättemärklig sak att sätta etiketten "raw" på och därmed ta dubbelt så mycket betalt!
(men så är jag också överlag rätt skeptisk och kritisk mot märken som det där)
Mycket kakao är inte Raw, för den torkas hårt med hög temp för att korta torktiden. Raw choklad får den max värmas till 42grader och det ska göra skillnad på hur enzymer etc klarar sig. Jag tycker ibland att raw choklad är godare än vanlig, men jag är fel person att fråga egentligenSjälv funderar jag mest på vad det är med helt vanliga chokladbollar som inte är "raw"? Känns som en jättemärklig sak att sätta etiketten "raw" på och därmed ta dubbelt så mycket betalt!
(men så är jag också överlag rätt skeptisk och kritisk mot märken som det där)
Var är då logiken att en massa raw innehåller cashew?M
Mycket kakao är inte Raw, för den torkas hårt med hög temp för att korta torktiden. Raw choklad får den max värmas till 42grader och det ska göra skillnad på hur enzymer etc klarar sig. Jag tycker ibland att raw choklad är godare än vanlig, men jag är fel person att fråga egentligen
Smöret antar jag.
Aha! Jag är hopplöst okunnig när det gäller raw food märker jagM
Mycket kakao är inte Raw, för den torkas hårt med hög temp för att korta torktiden. Raw choklad får den max värmas till 42grader och det ska göra skillnad på hur enzymer etc klarar sig. Jag tycker ibland att raw choklad är godare än vanlig, men jag är fel person att fråga egentligen
Var hittade du den?
På Hemköp.Var hittade du den?
Hur menar du? Jag hänger faktiskt inte med i frågan.Var är då logiken att en massa raw innehåller cashew?
Alla cashewnötter har upphettas för annars riskerar de innehålla ett gift.Hur menar du? Jag hänger faktiskt inte med i frågan.
Aha! Då är jag med igen, jo men det är ju lite som att vissa raw innehåller bönor eller linser. Man menar delar och så måste man läsa innantill om man ska veta att det är mer än bara en viss del. Typiskt fusk som jag ogillar men som inte är olagligt och då gör man det för det genererar pengar.Alla cashewnötter har upphettas för annars riskerar de innehålla ett gift.
Havregryn är inte heller raw tror jag. De är ju värmebehandlade de med.M
Mycket kakao är inte Raw, för den torkas hårt med hög temp för att korta torktiden. Raw choklad får den max värmas till 42grader och det ska göra skillnad på hur enzymer etc klarar sig. Jag tycker ibland att raw choklad är godare än vanlig, men jag är fel person att fråga egentligen