Jag kunde iofs Àta en burk champinjoner till mellis
Med vaniljglass
Jag lĂ€ste för snabbt och min hjĂ€rna kopplade ihop era inlĂ€gg, blev helt sjukt provocerad och bara âBurkchampinjoner med vaniljglass?! MEN NU FĂ R NI GE ER! â
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag kunde iofs Àta en burk champinjoner till mellis
Med vaniljglass
En dadel fylld med karamelliserat ghee (recept: glöm ditt ghee pÄ spisen tills det Àr gyllene och smakar kola). Det Àr pÄ riktigt (nÄvÀl) att jag behöver hÀr i livet.
On topic sÄ gillar jag verkligen inte vispad grÀdde men det Àr ju sÀllan enda ingrediensen sÄ det brukar lösa sig medelst bortpetning.
(Jag har ocksĂ„ fĂ„tt jĂ€ttegoda raw semlor av en vĂ€n. De var 2,5 cm i diameter uppskattningsvis. Att baka goda raw bakverk krĂ€ver lika mycket teknik som att göra goda bakade bakverk, sĂ„ att jĂ€mföra random cafĂ©s oĂ€lskade âvi mĂ„ste ha nĂ„t till veganerna-bollarâ med vĂ€lgjorda raw eller sĂ€dfria bakverk Ă€r dömt att misslyckas tycker jag. SjĂ€lvklart fĂ„r en gilla eller ogilla vad en vill, men att inte gilla raw bakverk Ă€r lika generaliserat som att inte gilla grönsaker - vilket ju ocksĂ„ Ă€r vanligt.)
Lussebullar utan russin (gÄr ju att peta bort hallÄ) Àr som kanelbullar utan pÀrlsocker. Ett mysterium. Har behövt köpa pÀrlsocker till mina bullar frÄn lokala Coop?! Som dÄ inte ligger kvar lÀnge...
En dadel fylld med karamelliserat ghee (recept: glöm ditt ghee pÄ spisen tills det Àr gyllene och smakar kola). Det Àr pÄ riktigt (nÄvÀl) att jag behöver hÀr i livet.
On topic sÄ gillar jag verkligen inte vispad grÀdde men det Àr ju sÀllan enda ingrediensen sÄ det brukar lösa sig medelst bortpetning.
(Jag har ocksĂ„ fĂ„tt jĂ€ttegoda raw semlor av en vĂ€n. De var 2,5 cm i diameter uppskattningsvis. Att baka goda raw bakverk krĂ€ver lika mycket teknik som att göra goda bakade bakverk, sĂ„ att jĂ€mföra random cafĂ©s oĂ€lskade âvi mĂ„ste ha nĂ„t till veganerna-bollarâ med vĂ€lgjorda raw eller sĂ€dfria bakverk Ă€r dömt att misslyckas tycker jag. SjĂ€lvklart fĂ„r en gilla eller ogilla vad en vill, men att inte gilla raw bakverk Ă€r lika generaliserat som att inte gilla grönsaker - vilket ju ocksĂ„ Ă€r vanligt.)
Hjortronsylt!Mmmm...ljummen ostkaka med sylt och en klick vispad grÀdde !
Allt som innehÄller dadlar, russin, kokosfett/mjölk/GrÀdde blir dessvÀrre automatiskt diskvalificerat.
... och det var sÄ det hela började, nÀr den kriminella russinvÄgen sköljde över Sverige och lamslog fikapolisen. Inte ens saffransbullarna gick sÀkra.NEJ! Absolut inte.
Mvh, Fikapolisen
Det började sÄ bra men sen var du tvungen att ge dig pÄ kokos- och mjölkprodukter. DÀr hamnade du ocksÄ pÄ min svarta lista!
Det ska vara russin i lussebullar, sÄdetsÄ Allra bÀst Àr om det bÄde Àr russin inblandade i degen och instoppade i snurrornas centrum. (Fellow russinkriminella: we ride at dawn!)... och det var sÄ det hela började, nÀr den kriminella russinvÄgen sköljde över Sverige och lamslog fikapolisen. Inte ens saffransbullarna gick sÀkra.
Inte hos de onda jÀvlarna som stoppar russin i degen
Ok dom dÀr Àr jÀvligt goda trots russinbristen och smidiga i storlek men annarsBakar vi inte egna lussekatter köper vi dessa
Helt fria frÄn russin.
Eftersom russin Àr vÀldigt giftigt för katter och hundar vill vi absolut inte ha det hemma, sambon kan Àta lussekatter med russin men det blir inget med det
Visa bifogad fil 132766
Jag gillar kokos pÄ chokladbollar, kÀrleksmums osv
Men mjölk, fett, grÀdde ger en sÄ Àcklig hinna i munnen, smakar bara dÀvet och fett
Nu blev Àven jag.... helt stÀlld... va? VA?ApropÄ lussebullar sÄ ska det vara pÀrlsocker pÄ dom ocksÄ! Förutom russinen!
Det kan inte bara vara en dans pÄ rosor att fika, ibland fÄr man ta nÄgra smÀllar för den goda smakens skull. (pun intended)
Du kan fÄ Mariekexen, jag tar prinsesstÄrtan.Detta
PrinsesstÄrta Àr en styggelse, massa grÀdde, sylt och marsipan.