Biskvier då? Det är ju fikadrömmen
Nä fy! Mandelbotten OCH smörkräm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Biskvier då? Det är ju fikadrömmen
Traditionen!Vi fick smaka på nåt skånskt event. Tvi så äckligt!
Det är ju bara torrt socker. Smakar ingenting förutom just socker.
Nån skåning får berätta vad det är som gör det så speciellt - för jag fattar inte.
Ja? Bästa!Nä fy! Mandelbotten OCH smörkräm.
Jag mumsar gärna på mandelbotten och skippar resten men det skulle se hemskt oförskämt ut tror jag.Nä fy! Mandelbotten OCH smörkräm.
Nej, jag är ibland lika konstig. Gillar inte semlor med mandelmassa, men gillar saffransbullar med mandelmassa.Jag avskyr mandelmassa och marsipan. Men älskar macroner. Nån som kan förklara?
Jag mumsar gärna på mandelbotten och skippar resten men det skulle se hemskt oförskämt ut tror jag.
Någon som vill bjuda på en deconstructed mandelbiskvi? Kanske med sylt på?
Det är nog för att saffransbullar är gott, då kan man stå ut med att någon knas har förpestat dem med mandelmassa!Nej, jag är ibland lika konstig. Gillar inte semlor med mandelmassa, men gillar saffransbullar med mandelmassa.
Ologiskt.
Det kanske ligger nått i det du sägerDet är nog för att saffransbullar är gott, då kan man stå ut med att någon knas har förpestat dem med mandelmassa!
Det ska vara från bageri!Den värsta fikabesvikelsen är en längd, oavsett typ. Tyvärr vanligaste fikasorten på jobbet
Hell no. Vi står vid vår kompis sida och kommer inte låta fikapolisen ta hen. Fight the power!Fikapolisen kommer garanterat dra dig inför domstol.
Men längder har ju så mycket bättre ratio mellan deg och fyllning! Meeer fyllning!Den värsta fikabesvikelsen är en längd, oavsett typ. Tyvärr vanligaste fikasorten på jobbet
Finns inte ett bageri i närheten, det är torra, smaklösa längder som legat i butik i dagar som bjudsDet ska vara från bageri!
På nått sätt är liksom fyllningen också torr, så nä. Jag står hellre över!Men längder har ju så mycket bättre ratio mellan deg och fyllning! Meeer fyllning!
Ja det är ju bara deprimerandeFinns inte ett bageri i närheten, det är torra, smaklösa längder som legat i butik i dagar som bjuds
Men de blir ju så mycket degigare och godare än bullar! Hur gör de för att misslyckas?På nått sätt är liksom fyllningen också torr, så nä. Jag står hellre över!
Jag mumsar gärna på mandelbotten och skippar resten men det skulle se hemskt oförskämt ut tror jag.
Någon som vill bjuda på en deconstructed mandelbiskvi? Kanske med sylt på?
Alltså, här känner jag ju att mandelbotten och färska bär eventueeeeellt kan göra att chokladen går ned. Hade det varit en frukt eller vaniljmousse hade jag inte behövt fundera ens!Jag brukar ibland göra en tårta med biskvibotten, chokladmousse och massa hallon på
Går att ha sylt eller blandade bär på om man vill