Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Pastahjul?Av någon anledning gillar jag inte pastahjul. De är bara så.. fel. På nåt sätt. Kan inte riktigt förklara varför. Känner hur jag blir upprörd bara jag tänker på det.
Pastahjul?
Googlade. Får mig att tänka på barnpasta i "roliga" former. Aldrig särskilt gott i alla fall.De har säkert nåt fint namn, men de ser ut som hjul. Ruote tror jag de heter med förbehåll för stavningen
Min ena son är aningsn lat. När det var hans tur att laga mat så kokte han snabbmakaroner och stoppade ner färdiga mamma scans köttbullar i grytan i vattnet. Bara att sila av vattnet sedan.... Nej, jag åt inte. Ja, han är trött på snabbmakaroner och föredrar gnochi nu, trots lång koktid... i jämförelse, och egengjorda köttbullar som han steker. Tänk vad de kan lära sig om man låter dem trötta ut sina smaklökar liteHade en kursare som kokade snabbmakaroner, hällde på massor med ketchup, mikrade hel falukorv och åt ur kastrullen med sked och tuggade falukorven hållandes den i andra handen samtidigt.
Det har satt långtgående spår i min kulinariska resa efter det.
Pastahjul är min favorit! Älskar dem!Sporten är att ta många på gaffeln och sätta dem i varje pigg! Liksom fylla varje pigg.Av någon anledning gillar jag inte pastahjul. De är bara så.. fel. På nåt sätt. Kan inte riktigt förklara varför. Känner hur jag blir upprörd bara jag tänker på det.
Men... sladdrig pasta är ju bara skolmatsalskänsla Den ska vara al dente på gränsen till knaprigCapellini n.1 eller soppasta (mycket tunn pasta eller sådana där små stjärnor). Ej al dente utan mjukkokt .
Då skiljer sig min smak från dinMen... sladdrig pasta är ju bara skolmatsalskänsla Den ska vara al dente på gränsen till knaprig