Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ja precis. Det är ju en klassiker så jag hade förväntningar. Jag vill väl ha starkare smaker gissar jag.
Eller så passar inte det hela @Nebraska ändå.Antingen kryddade du inte ordentligt eller hade ett daligt recept. Philly Cheesesteake ar sjalva "sandwichen", vilken sorts kott man har, att det ar brynt ganska hart i kanterna, och osten ... resten, som lok, svamp, kryddor, etc ar lite olika beroende pa vem som gor sandwichen.
Mäktigt var kanske rätt ord. Jag valde pepperjackost just för att få lite mer styrka.Eller så passar inte det hela @Nebraska ändå.
Jag brukar göra efter ungefär det här receptet och det är ganska packat med smaker, upplever kanske att det blir en lite för mäktig och ”powerful” grej om man inte är väldigt sugen på att hugga i något rejält. Men som sagt en absolut favorit hos vissa i hushållet.
https://hotorgshallen.se/recept/philly-steak-sandwich/
Det står bara ”ost”, men jag tycker det funkar bäst med cheddarost.
Vad har du i? Ser gott ut!
Det är grönsaksresterna från förra lördagens fondue, så bitar av lök, zucchini, paprika, champinjoner, vitlök och chili - och sedan bara 2 ägg, en skvätt grädde o salt o peppar.Vad har du i? Ser gott ut!
Blir den bättre på grädde istället för vatten? Jag får aldrig min stabil och bra så att jag kan vika den ens, utan den är rinnig, men gör på två ägg och vatten.Det är grönsaksresterna från förra lördagens fondue, så bitar av lök, zucchini, paprika, champinjoner, vitlök och chili - och sedan bara 2 ägg, en skvätt grädde o salt o peppar.
Blir den bättre på grädde istället för vatten? Jag får aldrig min stabil och bra så att jag kan vika den ens, utan den är rinnig, men gör på två ägg och vatten.
Äggröra har jag aldrig gjort eller ätit faktiskt, hart aldrig förstått grejen med. Men just omelett åt jag mycket som ung vuxen pga dess enkelhet, lätt att variera och att det är gott och matigt, om man vill. Tyvärr har jag nog aldrig lyckats sådär fint som många visar bilder på. Duger åt mig men vore kul att lyckas perfekt. ska testa grädde, har fått lära mig vatten, ägg, salt och peppar som grund, sedan hemkunskapen i skolan. Hemkunskapsboken var min bibel i många årJag tycker omelett blir bättre på grädde, den blir alldeles för torr med vatten. Jag använder en skvätt grädde när jag gör äggröra också, samt rör in en klick creme fraiche just innan den är färdig.
Äggröra har jag aldrig gjort eller ätit faktiskt, hart aldrig förstått grejen med. Men just omelett åt jag mycket som ung vuxen pga dess enkelhet, lätt att variera och att det är gott och matigt, om man vill. Tyvärr har jag nog aldrig lyckats sådär fint som många visar bilder på. Duger åt mig men vore kul att lyckas perfekt. ska testa grädde, har fått lära mig vatten, ägg, salt och peppar som grund, sedan hemkunskapen i skolan. Hemkunskapsboken var min bibel i många år
Jag har lätt för att bränna undersidan och ovansidan är rinnig istället för att hela är fast i formen. Även om jag sänker värmen på plattan. Då har jag istället haft problemet att jag upplevt att den inte vill bli färdig.
Eller så passar inte det hela @Nebraska ändå.
Jag brukar göra efter ungefär det här receptet och det är ganska packat med smaker, upplever kanske att det blir en lite för mäktig och ”powerful” grej om man inte är väldigt sugen på att hugga i något rejält. Men som sagt en absolut favorit hos vissa i hushållet.
https://hotorgshallen.se/recept/philly-steak-sandwich/
Det står bara ”ost”, men jag tycker det funkar bäst med cheddarost.
Blir den bättre på grädde istället för vatten? Jag får aldrig min stabil och bra så att jag kan vika den ens, utan den är rinnig, men gör på två ägg och vatten.
English sunday roast idag så här på en måndag.