Rulle med blandsallad, tomat, creme fraiche, sriracha och kebabkyckling till lunch!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Känns alltid bra när man kan få ihop något och få användning för rester! Vår soppa ikväll gjorde jag på två stora potatisar som behövde användas, samt en bit purjolök och lite vitkål som sett sina bästa dagar. Lade till en morot, en förpackning vita bönor, grönsaksbuljong och chili flakes. Mums - god och värmande ! Serverades med en klick creme fraiche.Köttfärsås där jag även slängt i lite rester/bös från kyl och frys (brysselkål, fryst basilika och några matskedar creme fraiche) med makaroner blir det till middag!
Är tyvärr en hamster när det kommer till mat.. mycket i alla skåp och kyl/frys, men lite sämre på att alltid använda sakerna.Känns alltid bra när man kan få ihop något och få användning för rester! Vår soppa ikväll gjorde jag på två stora potatisar som behövde användas, samt en bit purjolök och lite vitkål som sett sina bästa dagar. Lade till en morot, en förpackning vita bönor, grönsaksbuljong och chili flakes. Mums - god och värmande ! Serverades med en klick creme fraiche.
Jag brukar göra någon liknande denna: https://thewoksoflife.com/peanut-sauce/ (ber om ursäkt för sjukt drygt upplägg för att få fram ingredienserna...).Jag behöver tips till wok. Jag älskar att woka grönsaker (och kyckling) men det blir så torrt. Vad kan man göra något som är enkelt så det blir lite ”såsigt” också? Inga färdigsåser/blandningar.
Jag behöver tips till wok. Jag älskar att woka grönsaker (och kyckling) men det blir så torrt. Vad kan man göra något som är enkelt så det blir lite ”såsigt” också? Inga färdigsåser/blandningar.
Har sett receptet flera ggr men tycker det låter så märkligt. Smakar det inte bara som blaskig köttfärssås?Idag åt vi lasagnesoppa - mycket gott ! Rosmarin skippades och oregano byttes mot basilika (pga vad som fanns hemma). Jag tog också mindre mängd vatten än vad det står i receptet. Två förpackningar krossade tomater ger rätt mycket vätska!
https://www.niiinis.se/2024/10/24/l...HeEvKX0FPBHQIXK8gE_aem_1UCoRRtqU52rZfR1A5EXVQ
Pinsabröd var slut i affären så jag köpte frysta vitlöksbaguetter istället. Funkade !
Nej, inte alls. Varför blaskig om man kryddar ordentligt ? Det är ju bland annat philadelphiaost i, som gör soppan väldigt krämig. Gränsen mellan sås och soppa är väl kanske också hårfin... Vi gör ofta olika varianter av köttfärssoppor, med eller utan tomatsmak, så denna kändes inte speciellt udda för oss .Har sett receptet flera ggr men tycker det låter så märkligt. Smakar det inte bara som blaskig köttfärssås?
Det är en favorit här hemma. Om vi menar samma med fylld baguette med biff och ost.Testade att göra Philly Cheesesteak i fredags. Inget som imponerade på mig precis.
Ja precis. Det är ju en klassiker så jag hade förväntningar. Jag vill väl ha starkare smaker gissar jag.Det är en favorit här hemma. Om vi menar samma med fylld baguette med biff och ost.