Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag är glad om den här tråden expanderar din pastavärld. Våga nya former! Våga skruvar, knorrar, snäckor, rör! Våga mer pasta!Alltså jag måste nog googla på hälften av sorterna för att veta vad dom är
Här är det snabbmakaroner till det mesta (bacon, korvstroganoff, korv).
Spagetti till köttfärssås (ev till bacon om jag är sugen på beasås)
Fjärilar är värdelösa. Hjulen är roliga men också värdelösa, tycker ev sås bara rinner av snäckor är goda och fångar oftast sås bra, men köper aldrig.
Penne är gott på restaurang men köper aldrig själv.
Man äter inte hjulen för att de är värdefulla på något vis utan för att de är roligaAlltså jag måste nog googla på hälften av sorterna för att veta vad dom är
Här är det snabbmakaroner till det mesta (bacon, korvstroganoff, korv).
Spagetti till köttfärssås (ev till bacon om jag är sugen på beasås)
Fjärilar är värdelösa. Hjulen är roliga men också värdelösa, tycker ev sås bara rinner av snäckor är goda och fångar oftast sås bra, men köper aldrig.
Penne är gott på restaurang men köper aldrig själv.
Jag blir så lycklig av alla typer som ser ut som snäckor De är perfekta.För bolognese eller annan färssås: Conchiglie, de är så bra på att fånga upp såsen i sina små "skålar".
Korvstroganoff och idealmakaroner är mumsens!Man äter inte hjulen för att de är värdefulla på något vis utan för att de är roliga
Meeeen, du har väl inte makaroner till korvstroganoff? Det har man ju ris till? Min bror har potatismos till korvstroganoff. :O
Haha skruvar glömde jag ju nämna, dom är mest bara jobbiga men ja, det finns ju helt klart mer pasta än snabbisarJag är glad om den här tråden expanderar din pastavärld. Våga nya former! Våga skruvar, knorrar, snäckor, rör! Våga mer pasta!
Jo det är mums med snabbmakaroner! Kan tänka mig att ideal är ännu bättre som @voltis skriver,jag är mest bara för bekväm att köpa hem nått som tar längre tid att koka men, korvstroganoffen ska ju göras på chorizo korv! Ingen mjäkig falukorv.Man äter inte hjulen för att de är värdefulla på något vis utan för att de är roliga
Meeeen, du har väl inte makaroner till korvstroganoff? Det har man ju ris till? Min bror har potatismos till korvstroganoff. :O
Känner du skillnad i smak? Jag tycker de roliga formerna är grejen med den dyrare pastan
Jag gillar att göra och äta orecchiette. De håller sås bra och det är väldigt kul att få till snitsen med tumtrycket som rullar ihop dem.Den allra godaste pastan är den man bakar från grunden färsk och tillagar direkt, men då klarar i alla fall inte jag av att göra särskilt avancerade former. Spaghetti, tagliatelle klarar maskinen av, men annars blir det lasagne och ravioli som funkar bäst. Men ska prova fyllda tortellini nästa gång.
Nån som gör några mer avancerade grejer att rekommendera?
Absolut inte avancerat, utan kanske den enklaste pastan i världen att göra hemma även om det tar lite tid,men trofie! Durumvetemjöl, salt och vatten och så snurra med fingrarna. Sedan kan man njuta av trofie al pesto.Den allra godaste pastan är den man bakar från grunden färsk och tillagar direkt, men då klarar i alla fall inte jag av att göra särskilt avancerade former. Spaghetti, tagliatelle klarar maskinen av, men annars blir det lasagne och ravioli som funkar bäst. Men ska prova fyllda tortellini nästa gång.
Nån som gör några mer avancerade grejer att rekommendera?
Saknar tagliatelle! Har inte hittat någon äggfri sort i min butik. Men kanske smakar det inte lika gott utan ägg