Kommer du ihåg vilket märke som har utan ägg? Så kanske jag kan leta efter det i butikenTycker att det alltid brukar finnas både med och utan ägg. Lite dyrare och godare med ägg dock.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Kommer du ihåg vilket märke som har utan ägg? Så kanske jag kan leta efter det i butikenTycker att det alltid brukar finnas både med och utan ägg. Lite dyrare och godare med ägg dock.
Garant har en utan ägg och en med ägg. Hemköp/Willys.Kommer du ihåg vilket märke som har utan ägg? Så kanske jag kan leta efter det i butiken
Ingen allergi. Får se om de har Barillas, tackGarant har en utan ägg och en med ägg. Hemköp/Willys.
Barrillas Collezione Tagliatelle verkar också vara utan ägg.
Dock brukar det stå ”kan finnas spår av ägg” på precis allihopa, så om det är allergi bakom kanske man måste få tag på nån specialprodukt som tillverkas på egen lina?
Den allra godaste pastan är den man bakar från grunden färsk och tillagar direkt, men då klarar i alla fall inte jag av att göra särskilt avancerade former. Spaghetti, tagliatelle klarar maskinen av, men annars blir det lasagne och ravioli som funkar bäst. Men ska prova fyllda tortellini nästa gång.
Nån som gör några mer avancerade grejer att rekommendera?
Föredrar gnocci, penne, linguine eller tagliatelle till såsiga, krämiga pastarätter, fastnar mkt sås inne i/ på dom.Har du någon favoritform på pasta? Någon slags pasta som absolut måste vara till rätt sås/tillbehör? Någon du inte gillar?
Själsfrände!Jag är en riktig pastamissbrukare och älskar ju den mesta pastan egentligen, men jag förstår inte alls vitsen med pastahjulen om jag ska vara ärlig...
Idealarna ska man ju bara stuva, det är det enda de duger till, de är ju så stora och liksom tjocka Till korvstroganoff har jag faktiskt test att snabbmakaroner (hos min bror...), men även om det var bättre än mos så skär det sig liksom, smaklökarna är inställda på ris och så smakar det makaroner! :O Som en tröskel som verkar vara svår för lökarna att ta sig över!Korvstroganoff och idealmakaroner är mumsens!
Ska testa med chorizo korv nästa gång! Bra tips! Men med risJo det är mums med snabbmakaroner! Kan tänka mig att ideal är ännu bättre som @voltis skriver,jag är mest bara för bekväm att köpa hem nått som tar längre tid att koka men, korvstroganoffen ska ju göras på chorizo korv! Ingen mjäkig falukorv.
Jag har försökt så många gånger men tycker verkligen inte det smakar gott alltså På sin höjd kan jag äta sån pasta där de blandat i 30% linserHar gått över helt till lins/bönpasta. Jag har IBS och problem med mycket olika saker annars. Jag älskar pasta, men märker iaf skillnad över vi bytt. Min sambo som är rätt traditionel med sin mat har även börjat gilla dessa pasta sorter jätte mycket (Han är ganska petig med vissa saker). Jag tycker det är jätte gott när man väl har börjat
Jag förstår dock. Men iaf för mig va det iaf lätt att byta ut efter ett tag, jag känner det typ landar bättre i magen än bara vanlig pasta med min IBS. Men försöker undvika gluten och har endast laktosfria produkt hemma med- men det är den mixade inte den som är gjort 100% på linser som jag köper.Jag har försökt så många gånger men tycker verkligen inte det smakar gott alltså På sin höjd kan jag äta sån pasta där de blandat i 30% linser
Ja men då är jag med, den mixade smakar ju typ som vanlig pastaJag förstår dock. Men iaf för mig va det iaf lätt att byta ut efter ett tag, jag känner det typ landar bättre i magen än bara vanlig pasta med min IBS. Men försöker undvika gluten och har endast laktosfria produkt hemma med- men det är den mixade inte den som är gjort 100% på linser som jag köper.
esakt!Ja men då är jag med, den mixade smakar ju typ som vanlig pasta
Men hela grejen med farfalle är att de är so perfekta i konsistensen juJag gillar bara pasta som är al dente, så snabbmakaroner kommer inte innanför dörren. Gillar nog helt vanlig spaghetti bäst, och penne. Gillar stora rör också, och gnocchi.
Någon gång om året gör jag stuvade makaroner och då är det bara gammaldags idealmakaroner som duger.
Köper ibland hjul och farfalle till sonen men de blir aldrig perfekta i konsistensen. Samma med tagliatelle.
Ingen allergi. Får se om de har Barillas, tack
Nej de blir olika tillagade i mitten och på kanterna tycker jagMen hela grejen med farfalle är att de är so perfekta i konsistensen ju