Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ja, vi fick då aldrig höra något om "försurning" på näringsfysiologin. Vi har ju flera buffertsystem då blodets pH är så himla viktigt.
Ca/P-kvoten ska balanseras av andra anledningar (typ benbildning kan inte ske med fel proportioner).
Vilken lärobok hade ni då du läste näringsfysiologi på högskolan?
Trodde den här fortarande ingick inom humansidan.
Okej, kan jag balansera upp det ännu mer på något vis? Ska förbi affären snart, så kan ju passa på att handla det då. Ska se om han äter riset först, oftast brukar han sortera bort ris när han får rester. :/
Widmeier, E. P., H. Raff & K. T. Strang (2006).Vander's Human Physiology: The Mechanisms of Body Function., 10th Ed. McGraw Hill
Johnson, L. R. (2007). Gastrointestinal Physiology, 7th Ed. Mosby
Plus något kompendium med en enskilda vetenskapliga artiklar.
Bäst är att krossa skalen i mortel. (Tvättade och torkade.)
Äggskal kan vara lite svårsmält om inte magen är i god balans.
Det gör ingen skada om de går rakt igenom.
tokigt att dom smälter hela ben men inte äggskal? Jag smulade bara sönder det med fingrarna i maten nu.