Jag blir också semmelsugen av den här tråden! Och så är det över en månad kvar tills man får börja äta dem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag tycker att banantråden och den här tråden kan slås ihop, för det ska vara mosad banan istället för mandelmassa
Och tack vare den har traden och tjatet om semlor har jag nu lovat att baka semlor till morgondagens "potluck" medan det tittas pa superbowl (Amerikansk fotboll). jag som inte kan baka.
Semla? Det närmaste jag kommit en i år.. Ibland suger det hårt att vara glutenintolerant..
Och givetvis mandelmassa i dem! Annat är gott, men inte semlor..
Visa bifogad fil 24829
Semla? Det närmaste jag kommit en i år.. Ibland suger det hårt att vara glutenintolerant..
Och givetvis mandelmassa i dem! Annat är gott, men inte semlor..
Visa bifogad fil 24829
De är inte goda...Vi köper frysta semlebullar från Fria till barnet.
Minisemlor börjar bli rätt populära, i alla fall med de som bakar själva .Här var en tråd i min smak! Värst är i väl alla fall de semlor som har nån skum marsipan, nån sötsliskig vitaktig röra som inte är i närheten av mandelmassa. Då är till och med vaniljen bättre..
Själv är jag uppvuxen med farmors semlor som faktiskt inte hade mandelmassa alls . Fuskmandelmassa gjord på inkråmet av bullen, mjölk, några hackade mandlar och den magiska ingrediensen bittermandelolja! Någon droppe får massan att smaka fantastiskt och är förmodligen anledningen till att jag tycker att köpesemla är lite ”mesig” i smaken.
Vad jag kan se har ni däremot inte diskuterat storleken på bakverken. Varför i hela världen måste bullarna vara så enorma? Och varför snålar man på kardemumma? Jag vill inte äta luftbubblor med stärkelse runt som dessutom är smaklösa...
Varför?
Jag är inte heller förtjust i alla märkliga nya varianter, men jag har ätit en karlsbadersemla som var otroligt god !Semlor framkallar min konservativa sida. Wienersemlor är dock ohemult gott.