Sv: Att baka bröd ...
Visst är det gott! Jag modifierade ett annat recept som innehöll massa vatten och ättika dessutom (?) som inte var så lyckat och kom fram till den här varianten. Jag kavlade vid andra baket mellan två oljade bakplåtspapper så blir det hanterbart, men det funkar ju tydligen bra med mer mjöl också, kul att det blev bra och funkade bra för dig att baka det!
Jag tänkte prova en variant med flagad parmesan ovanpå tillsammans med frön - kan bli gott det med tänkte jag.
Supergott!!!Vilket tryck i smaken!
Omgång två står inne nu, tog lite mer rågmjöl och lite mer vetemjöl när jag kavlade. Ser jättefint ut.
Honung, du är varje knäckebrödslängtande utlandssvensk räddning.
Ska baka limpan senare i helgen, spännande!
Visst är det gott! Jag modifierade ett annat recept som innehöll massa vatten och ättika dessutom (?) som inte var så lyckat och kom fram till den här varianten. Jag kavlade vid andra baket mellan två oljade bakplåtspapper så blir det hanterbart, men det funkar ju tydligen bra med mer mjöl också, kul att det blev bra och funkade bra för dig att baka det!
Jag tänkte prova en variant med flagad parmesan ovanpå tillsammans med frön - kan bli gott det med tänkte jag.