Tack!Absolut! https://brinkenbakar.se/knadfritt-grytbrod/ Brukar förresten aldrig vika det innan det ska ner i grytan. Det blir bra ändå!


Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Tack!Absolut! https://brinkenbakar.se/knadfritt-grytbrod/ Brukar förresten aldrig vika det innan det ska ner i grytan. Det blir bra ändå!
Jag som inte har någon sonSka försöka att baka mer eget bröd helt enkelt. Detta var lätt och bra, har ett grytbröd som är lätt också, samt havrefrallorna du lämnat recept på.
Sonen har redan bestämt vad jag ska få i födelsedagspresent, men får den tidigare, så i maj när min riktiga dag är + mors dag vill han köpa något och undrade vad så tipsade honom om en gryta jag kan ha i ugnen för brödbak, men som är oval, och något mindre än den 5 liters jag har, istället för rund.Blir lättare att skära så blir mindre ursäkter för att baka så att säga. Ser fram emot det!
Man blir så glad när man lyckas!![]()
Men vilken god idé!!!!Jag som inte har någon sonlägger knådfritt grytbröd i två vanliga brödformar...
Mörk utsida på formen ger mörkare sidor på bröden än vad ljusa formar ger.Nu har jag bakat de enkla rostbröden enligt recept här. Eller förlåt. Jag hade i linfrö eftersom jag inte hade något annat och tänkte frö som frö.Det återstår att se om det är så dock, har ännu inte smakat!
Köpte linfrö till ett bröd enligt recept/instruktioner från denna tråden men har glömt vilket det var så tänkte jag kunde testa dem nu
De blev inte så fina, men jag hoppas att de blir goda ändå. Har två olika sorters brödform. En urgammal i teflon där teflonen inte fungerar så bra längre och en helt ny som användes första gången i dag, den är i ...aluminium tror jag, ljus. Hade bakplåtspapper i båda. Brödet i den ljusa formen är ljust på sidorna. Intressant skillnad faktiskt. Ska kanske försöka få tag i två nya formar i teflon istället, men den nya här kostade 49 kr på ICA, vill inte ge hur mycket som helst så har dragit mig för det. Men det har kanske betydelse för hur bra bröden blir?
Visa bifogad fil 163864