Här är ett exempel på hur vi gör:
Lördag: Gulasch (storkok) En middag (plus en portion) fryses in
Söndag: Köttfärssås (storkok) 2 middagar fryses in
Måndag: Gulasch
Tisdag: Köttfärssås
Onsdag: Rester från 1-3 veckor tillbaka från frysen
Torsdag: Rester från 1-3 veckor tillbaka från frysen
Fredag: Lagar middag eller köper take away. Typisk fredagsmat. Kan vara sånt som vara räcker bara en middag!
Lördag: Kycklinggryta (en middag fryses in)
Söndag: Lasagne
Måndag: Kycklinggryta
Tisdag: Lasagne
Onsdag: Köttfärsås (se första söndagen i listan)
Torsdag: Gulasch (se första lördagen i listan)
Fredag: Fredagsmiddag lagas t.ex. tacos, risotto etc.
Lördag: Kycklingsoppa (stor gryta!)
Söndag: kycklingfärs med hoisinsås och nudlar (en middag fryses in)
Så när vi går in i veckan efter så har vi att ta fram:
Köttfärsås (en middag)
Gulasch (en portion)
Kycklingsoppa (2 middagar)
Kycklingfärs med hoisinsås (1 middag plus 2 portioner)
Rester från fredagsmiddagen ca 1 portion
Lördag: Gulasch (storkok) En middag (plus en portion) fryses in
Söndag: Köttfärssås (storkok) 2 middagar fryses in
Måndag: Gulasch
Tisdag: Köttfärssås
Onsdag: Rester från 1-3 veckor tillbaka från frysen
Torsdag: Rester från 1-3 veckor tillbaka från frysen
Fredag: Lagar middag eller köper take away. Typisk fredagsmat. Kan vara sånt som vara räcker bara en middag!
Lördag: Kycklinggryta (en middag fryses in)
Söndag: Lasagne
Måndag: Kycklinggryta
Tisdag: Lasagne
Onsdag: Köttfärsås (se första söndagen i listan)
Torsdag: Gulasch (se första lördagen i listan)
Fredag: Fredagsmiddag lagas t.ex. tacos, risotto etc.
Lördag: Kycklingsoppa (stor gryta!)
Söndag: kycklingfärs med hoisinsås och nudlar (en middag fryses in)
Så när vi går in i veckan efter så har vi att ta fram:
Köttfärsås (en middag)
Gulasch (en portion)
Kycklingsoppa (2 middagar)
Kycklingfärs med hoisinsås (1 middag plus 2 portioner)
Rester från fredagsmiddagen ca 1 portion