Vi äter ingen förrätt utan bara varmrätt och efterrätt. Det blir entrecôte, smasched potatis och hemmagjord bea. Något veg alternativ också. Till efterrätt blir det glace au four (stavas?). Och sen chips/godis efter detJa, som rubriken så tydligt säger, vad ska ni äta för festligt och gott på nyårsafton i år?? Jag ser fram emot en massa mumsiga tips, för själv vet jag inte vad jag ska fixa ännu. Har börjat fundera på något med rårakor till förrätt - för det är väldigt gott - men samtidigt vill jag hellre ha något som man kan förbereda mer i förväg.....kanske. Vi blir bara fyra, så det är ju inget jättejobb hur som helst. Till efterrätt funderar jag på en klassisk pannacotta eller eventuellt en brylépudding, om jag känner mig lite mer äventyrlig.... Till varmrätt? Ingen aning ännu. Något som inte är alldeles för dyrt och svårt att lyckas med (typ ej oxfilé). Varmrätten är nog den som jag behöver mest tips med, faktiskt....