Det är ju en smaksak.Det nämndes nyss i tråden att timjan inte behövdes. Timjan behövs alltid.
Jag älskar timjan men det finns många andra fina alternativ också
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det är ju en smaksak.Det nämndes nyss i tråden att timjan inte behövdes. Timjan behövs alltid.
Tack för ditt recept! Vi gjorde dem (fast med fetaost istället för get, och minus ruccola eftersom en av gästerna inte tycker om det) och ska definitivt spara receptet för framtiden.Vi körde prosecco mojito och lite chips först, sedan blev det smördegsflarn och bubbel till förrätt.
Och vilken vacker tallrik också!
Vi ska äta resterna av räkor på langos idagHoppas att alla blev nöjda med sin nyårsmat igår ! Här finns fortfarande rester av både kycklingtacos och pannacotta, så ingen matlagning krävs idag....
Förstår att det är en favorit! När du känner att du är liksom klar med den så hojta!Tack Det är en av mina favoriter, Rörstrand Teresia. Uppläggningsfatet är från samma serie (de här två delarna är de enda jag har).
Jag har redan hunnit med att äta "efterrättsfruktsalladen" som ett mellanmål och nu en toast...räksallad som ytterligare ett mål. Sedan blir det middag, samma som i går! Firar nyår i dagarna två!
så mycket gott ni alla fixat till nyårsmatenJa, som rubriken så tydligt säger, vad ska ni äta för festligt och gott på nyårsafton i år?? Jag ser fram emot en massa mumsiga tips, för själv vet jag inte vad jag ska fixa ännu. Har börjat fundera på något med rårakor till förrätt - för det är väldigt gott - men samtidigt vill jag hellre ha något som man kan förbereda mer i förväg.....kanske. Vi blir bara fyra, så det är ju inget jättejobb hur som helst. Till efterrätt funderar jag på en klassisk pannacotta eller eventuellt en brylépudding, om jag känner mig lite mer äventyrlig.... Till varmrätt? Ingen aning ännu. Något som inte är alldeles för dyrt och svårt att lyckas med (typ ej oxfilé). Varmrätten är nog den som jag behöver mest tips med, faktiskt....