Vi borjade dagen sissadar runt lunch tid
med varsin egg benedict med glutenfria "English muffins". De smakade mycket bra, precis som en English muffin ska smaka ... MEN konsistensen var annorlunda och det var inte latt att skara dem.
Vilket uppvagdes av att det Canadensiska baconet var gott, aggen blev super bra och i sitt vattenbad precis lagom lange och den hemgjorda hollandaise sasen blev helt perfect, med lite chili sa man kunde ana hettan.
Vi har tittat pa Grevinnan och Betjanten (Dar nagon pa Tyska berattar vad de sager innan det startar och den inte har nagon textremsa pa nagot sprak
) och jag borjar nog bli lite sugen pa att ata nagot igen.
Det blir ingen ordentlig middag
bara "bite sized" "grejor" som fungerar (hoppas jag) med min lite besvarliga mage som sa upp sig efter en fantastisk middag ute i gar kvall. Jag gjorde en hel massa sma gluten free "koppar" att anvanda till vad jag har hemma och gora olika grejor som ska bli hela middagen.
Och nu ar det ett par timmar senare och jag fixade det vi skulle ata. Det blev helt annorlunda an vad jag tankt ... lustigt att det nastan alltid blir sa. Nu har vi atit det vi orkade ... och sedan blir det mycket smaatande till TVn i kvall.
Klockan ar nu 6:37pm och nagon i grannskapet har just borjat med smallare.
Tate tankte ta tillfallet och klaga ... men nar jag lite grinigt sa till honom att han minsann fick ga och lagga sig smog han tillbaka till sovrummet, dar bada hundarna trivs bast, och han klagar inte alls over smallare nu. Det var nog snarare lukten av scallops pa saltblocket som fick honom att klaga sin nod att han inte fick vara med an att han langtade efter sin "mama".
Jag ar sa matt att jag nastan mar illa ... och tanker nu luta mig tillbaka medan Maken fixar koket.