Det blir lat-varianten här också, i år hämtmenyer från Norrvikens trädgårdar. Efter att ha njutit av deras mat och dessert i somras så är förväntningarna på topp.
Hummersoppa med honungsgravad regnbågslax, inlagd gurka, fänkål, blomkål samt kuvertbröd
Örtstekt oxfilé med rotsellerikräm, saltbakade betor, svartvinbärssky och picklade vinbär + rostad bjärepotatis
Havtornsdessert med havtorn från Vita vråkens odlingar på Bjäre, vit chokladkaka, vaniljpannacotta och maräng
Vi börjar också med champagnen och tar billigare bubbel som nyårsskål, och det enda som återstår är att fundera ut ett trevligt rödvin till oxfilén.
Hummersoppa med honungsgravad regnbågslax, inlagd gurka, fänkål, blomkål samt kuvertbröd
Örtstekt oxfilé med rotsellerikräm, saltbakade betor, svartvinbärssky och picklade vinbär + rostad bjärepotatis
Havtornsdessert med havtorn från Vita vråkens odlingar på Bjäre, vit chokladkaka, vaniljpannacotta och maräng
Vi börjar också med champagnen och tar billigare bubbel som nyårsskål, och det enda som återstår är att fundera ut ett trevligt rödvin till oxfilén.