Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Något att ta med till förlossningen? Grattis du har fött ett barn och här får du lite chevre för att du är så duktig...Det är min största sorg, att jag inte får äta chevre och medium kött....
Jag snubblade över ett recept på en cheescake med Chèvre och vit choklad. Och tänker att om jag kokar Chèvren med grädden borde den vara ok.Det är min största sorg, att jag inte får äta chevre och medium kött....
Åh vad roligt att få se dom igen! Jag har RUL nästa vecka, längtar (och är samtidigt lite nervös av någon anledning.)Är det inte massa andra som ska på RUL nu snart?
Själv är det dags imorgon! Jag är supernervös som vanligt
Jag har också läst det på Livsmedelsverkets sida men sen läste jag att det inte stämmer ang Brie på nån annan sida. Finns tydligen både i pastöriserad och opastöriserad och därför är den med på den listan.
Men det får man känns efter själv vart man sätter gränsen.
Åh vad roligt att få se dom igen! Jag har RUL nästa vecka, längtar (och är samtidigt lite nervös av någon anledning.)
Åh vad härligt att allt var bra med småttingarna! Jag oroar mig också för att något ska vara fel... knäppt så det förslår.Nu är det avklarat!
Vi fick veta kön som vi dock kommer hålla hemligt O allt såg bra ut. Tv1 ligger ganska stilla, antagligen för hen har sämre plats än Tv2. 2an härjar runt för fullt och det enda vi fick bild på där va hens händer som kom farande hit o dit hela tiden
Dom ligger fortfarande i skavfötters och ovanpå varandra typ! Jag är verkligen helt fascinerad
O jag som vanligt hade ställt in mig på att inte något va bra alls blev ju rörd och lyckotårarna börja rinna
Dom va sååå fina!
Åh vad härligt att allt var bra med småttingarna! Jag oroar mig också för att något ska vara fel... knäppt så det förslår.
Känner du av dom än (eller kanske 2.an som härjar mest då... )?
Ok - nästa matfråga. Om ngn har koll. Nötkött, typ biff och liknande, vill jag ju helst ha medium rare. Men då allt måste vara upphettat till 70 grader, måste jag börja äta dem helt genomstekta? Eller hur genomstekt är mitten när det är 70 grader??
Det är min största sorg, att jag inte får äta chevre och medium kött....
Något att ta med till förlossningen? Grattis du har fött ett barn och här får du lite chevre för att du är så duktig...
Nej, det är inte säkrare med svenskt kött. Listeria kan finnas i alla kött.Jag tror det är viktigare att man har koll på var köttet kommer ifrån, svenskt kött brukar ju vara okej. Nu äter jag knappt nötkött längre eftersom min mage inte blir glad på mig men när jag gör det så vill jag också ha medium rare/rare, däremot kan jag tänka mig att sträcka mig till att köra det medium/medium well. Men skulle aldrig få för mig att beställa in köttet well done, det är helt enkelt inte värt det i mina ögon då Men är man orolig ska man så klart låta bli! Det är givetvis upp till var och en att bestämma var man drar gränserna och hur mycket man vill tumma på sin vanliga vardag. Sen finns det ju en hel del rätter med nötkött där det inte gör något att köttet är genomstekt, typ alla sorters grytor Det bästa med att hösten är här är att det är helt okej att göra boeuf bourguignon en gång i veckan, minst!
Jag ska på KUB-ultraljud den 22/10!
Och gjorde misstaget att prova ett par gravidbrallor för någon dag sen när magen var extra svullen och jag har bott i dem sen dess. Kan fortfarande knöla ner mig i vanliga jeansen, men vill inte. Gravidjeans är ju sååå sköna!