A
avslutat medlemskap
Det måste jag ju bara göra nån dag för det var säkert över 20 år sen sist och korngryn har jag ju hemma, hittade ett par paket förra vintern när jag "nattshoppade". Korngrynspudding med fläsk, grädde och lingonsylt är ju bara sååå gott.Korngryn och fläsk med rårörda lingon blev det till middag idag, nej förlåt igår klockan är ju på nytt dygn.
Fantastiskt bra förslag av mig och jag är grymt mätt fortfarande får se om jag törs göra det själv när jag kommit hem igen.
Tydligen lika komplicerat som att koka ris och det brukar jag kunna.
Fått för mig att korngryn tar lång tid att koka men tydligen bara 30 minuter, kan det ha ändrats sen massor av år sen när jag åt det som liten och jag tyckte det inte var lika grått i färgen nu.
Är jag gammal och glömsk eller kan något ha ändrats?
Buke ständiga kunskapskällan hjälp mig med denna gåta så jag kan sova lugnt inatt
Idag blir det prinskorv och stuvade makaroner.