Tur!Gillar inte det så mkt, gillar det krämiga liksom! Är iofs inte så mkt för glass heller.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Tur!Gillar inte det så mkt, gillar det krämiga liksom! Är iofs inte så mkt för glass heller.
Bakar du inte den?
Intressant ! De jag har gjort tidigare har antingen bakats, eller innehållit gelatin för att stelna i kylskåpet. Måste testa detta !Nä det behövs inte! Konsistensen blir jättefin om den får stå i kylen
Blir såhär när man skär i den. Krämig men håller ihop.
Visa bifogad fil 54042
Intressant ! De jag har gjort tidigare har antingen bakats, eller innehållit gelatin för att stelna i kylskåpet. Måste testa detta !
Började titta på dokumentären om “The golden state killer”. Frågade sambon om det inte är så att de tagit honom nu, hon visste inte. Jag sa att jag har för mig att jag hört om det. Googlade och visst hade jag rätt!
Men kanske taskigt att säga det, hon kanske vill se klart serien först. Tycker bara så mycket om att ha rätt
Haha okej. Kom ihåg vem ni ska tacka sen när BMI:et rusar och ni har blivit gravt beroende hehe.
Grundreceptet kommer här. Idag tog jag bort två av citronerna och tillsatte passionsfrukt (fyra stycken) istället. Så man kan variera lite vad man har i. Dock får man då tänka på att om man sätter i mer sött än syrligt bör man minska mängden kondenserad mjölk så att den inte blir för sött. Har man en stor form bör man också dubblera fyllningen så att den inte blir för tunn.
1. Smula/mixa ca ett halvt paket digestivekex (typ 150-200 gram).
Smält 100 gram smör och rör ihop. Tryck ut i en form (inte för stor) och ställ in i kylen för att svalna.
2. Riv ner skalet från tre citroner och pressa ner saften i en bunke. Tillsätt 600 gram (två stora paket) philadelpiaost och rör ihop med saften så att det inte blir några klumpar kvar. Tillsätt därefter en liten burk kondenserad mjölk (3-400 gram ca). Rör ner successivt och smaka av så att det inte blir för sött.
Häll över i formen och låt allting svalna ordentligt, minst ett par timmar, men gärna över natten. Innan servering, garnera med tex jordubbar eller valfria bär!