Nähä, nu verkar inte sidan fungera.
Men här är en bild från min kokbok.
Men här är en bild från min kokbok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Gör från grunden.
https://tuvessonskan.se/2021/09/16/valnotsbollar-med-rostad-sotpotatis-och-fetaostdipp/ä
Är nog enda gången jag äter ägg, och även om jag har dåligt samvete över det kan jag inte låta bli. Dom är så himla goda!
Hela receptet är en av mina favoriträtter.
Det är så gott som det ser ut.Nej men SLUTA så gott det såg ut! Provade söka på valnötsbollar på hemsidan så kom det fram. Tack så mycket!
Verkar bara hade råkat slinka dit en bokstav på slutet av länken, denna funkar. Ser supergott ut!
Hur smakar stekta kikärter? Det ser gott ut!Visa bifogad fil 154841
Skåprens hos pojkvännen!
Stekta kikärtor och majs kryddade med salt, svartpeppar, chili, kummin och någon slags jordnötssås som man brukar doppa vårrullar i.
Tagiatelle, grönsaker och toppat med srirachamayo och kebabsås.
Orimligt gott faktiskt!
Jag stekte inte så länge så de smakar som kikärtor liksom ^^ men jag har sett att vissa steker eller ugnsrostar så länge att de blir krispiga igenom, det har jag aldrig gjort dockHur smakar stekta kikärter? Det ser gott ut!
Jag vet nog inte ens hur kikärtor smakarJag stekte inte så länge så de smakar som kikärtor liksom ^^ men jag har sett att vissa steker eller ugnsrostar så länge att de blir krispiga igenom, det har jag aldrig gjort dock
Oj.. vet inte riktigt hur jag ska förklara men.. jag tycker de är ganska neutrala i smaken. Man måste alltså på något sätt krydda om man steker eller såsen (typ tomatsås) om man använder det, hummus lika så.Jag vet nog inte ens hur kikärtor smakar
Bra förklarat ändå, får helt enkelt testa! Tur att de inte verkar ha någon märklig bismak. Men de ser goda ut såsom du gjort dem!Oj.. vet inte riktigt hur jag ska förklara men.. jag tycker de är ganska neutrala i smaken. Man måste alltså på något sätt krydda om man steker eller såsen (typ tomatsås) om man använder det, hummus lika så.
Texturen och smaken kanske går att liknas lite vid smörbönor/stora vita bönor, lite mjöltorra och neutrala.
Mitt absoluta favoritrecept med kikärtor är:Bra förklarat ändå, får helt enkelt testa! Tur att de inte verkar ha någon märklig bismak. Men de ser goda ut såsom du gjort dem!
Tack, det ska jag absolut testa!Mitt absoluta favoritrecept med kikärtor är:
1 burk majs (de större)
1 burk (2dl) creme fraiche
1 förpackning kikärtor
1 stekt lök (man kan även ha i lite paprika om man har det hemma)
Blanda ihop och smaka av med salt, peppar och sweet chilisås.
Lägg i tortillabröd, vik ihop till små burritos, strö på ost (frivilligt) och skjuts in i ugnen tills brödet fått lite färg.
Den här är min favorit på kikärter, så himla god!Tack, det ska jag absolut testa!
Mmmm, älskar saffran! Har sparat receptet, ska testa det också! Tack!Den här är min favorit på kikärter, så himla god!
https://vegomagasinet.se/recept/favoriten-kikartsgryta-med-saffran/
Neutrala men svingoda skulle jag säga. Älskar smaken och konsistensen, kan äta dem som godis med bara lite salt på!Oj.. vet inte riktigt hur jag ska förklara men.. jag tycker de är ganska neutrala i smaken. Man måste alltså på något sätt krydda om man steker eller såsen (typ tomatsås) om man använder det, hummus lika så.
Texturen och smaken kanske går att liknas lite vid smörbönor/stora vita bönor, lite mjöltorra och neutrala.
Tack, det ska jag absolut testa!
Ska kolla in de också. Gillar inte halloumi men detta är kanske rätt sätt att använda det på!Om du vill ha ännu ett recept är dessa fantastiska i mjuk tortilla! Jag är vanligtvis kräsen men det här är guld.