Tittar in i ditt kök del 26

Status
Stängd för vidare inlägg.
Middagen blev återigen ändrad haha men nu är matlagningen igång!

Menyn blir följande:

Förrätt blir en slät mixad grön ärtsoppa med citroncreme. Till det små filodegsknyten fyllda med spenat, pinjenötter och citron

Till huvudrätt blir det en tunn pizza med grillad aubergine, paprika, rödlök och parmesan Toppad med färsk basilika, rostade pinjenötter och över det en ringlad hemgjord pesto!

Efterrätt blir vegansk glass med saffrans-curd och smulade pepparkakor
 
Potatis & morötter i ugn.
Champinjonsås
Strimlad stekt kyckling med lite barbecuekrydda
Körsbärstomater orkade inte fixa sallad
Blev rätt gott.
20221215_200948.webp
 
Tänker för första gången grava lax. Någon som har bra recept - jag vill ha den klassiska med socker, salt, vitpeppar och dill. Hur länge ska den ligga och grava?
 
Den där jäkla airfryern alltså! Det har ju blivit alldeles för lätt att göra pommes stup i kvarten med den. Annars hade jag hejdat mig för att det är onödigt att värma hela ugnen men nu bara hmmm, om man skulle pytsa i lite pommes från frysen när jag ändå råkar ha god bearnaise hemma som "måste" ätas upp.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Tvättstugedrama
Tillbaka
Upp